Going Out: brunch

0
30

Ce eveniment: Brunch la Boucherie Pullman.

Unde: Braseria de la Pullman Hotel (Piata Montreal 10), chiar vizavi de restaurantul Barbizon.

Detaliul care face diferenta: O idee foarte buna, de a imbina clasicul bufet de brunch cu un “fresh brunch”, ceea ce inseamna ca felul principal este pregatit proaspat. Trebuie doar sa alegeti un cartonas cu felul pe care il doriti: steak de vita/de bizon sau peste, cateva sortimente delicioase.

Food & drinks: Totul este foarte bun, chef Dumitru Bucsa este cu adevarat talentat. Incercati carpaccio de lup de mare salbatic, iar la main course, file-ul de biban. La desert, neaparat prajitura Boreal.

Playlist: Muzica buna, perfecta pentru brunch-ul care se tine intre orele 11:30 si 15:00.

Concluzia: Un brunch bun, care costa 190 de lei. Copiii cu varstele intre 10 si 16 ani platesc 95 de lei, iar pentru cei care au pana in 10 ani este gratuit. Rezervare puteti face la [email protected] sau la 0755.630.796.

Andrea Holzmann si Tiberiu Capudean, Pullman (Foto: Noemi Revnic)

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here