Going Out Diaries (2)

0

IRINA MARINESCU

Foto: Cristina Nichitus

Food philosophy: Silueta tine de alegeri si sacrificii. Daca nu esti genul care poate manca orice, oricat, oricand, si iti doresti sa fii slaba, ai de facut o alegere. Fie mananci orice si uiti de silueta, fie esti genul sacrificat pentru eternitate. Cred in moderatie si cred ca felul in care te simti in si cu corpul tau se reflecta in totalitate asupra mintii si a sufletului. Sunt lacto-ovo-vegetariana. Evit carbohidratii pe cat posibil. Am o slabiciune pentru nutella, covrigi si ciocolata amaruie – nu toate in acelasi timp, totusi!

La micul dejun: Nu iau micul dejun, de foarte multi ani. El consta, de fapt, intr-o cafea mare la ibric, indulcita cu putina miere sau deloc, si in multa apa plata.

La dejun: Nu se intampla foarte des sa mananc la pranz, pentru ca nu am ceea ce se numeste pauza de pranz. De cele mai multe ori micul dejun e la ora pranzului, si asta la atelier… Prin urmare, poate sa insemne o banana, iaurt cu cereale, o salata sau, in cel mai fericit caz, daca am timp si ies din atelier, peste cu salata sau spanac.

La cina:  Varianta ideala e cea pregatita de Bogdan (sotul Irinei – n. red.), iar printre preferatele mele se numara humus si salata de castraveti sau tabuleh cu castraveti, somon cu crusta de susan si spanac, tartar de somon. Lista ar putea continua. Dar se opreste aici…

Unde iti place sa iesi in oras? Shift – pentru salate si pentru curte, Origo – pentru cea mai buna cafea, Manarola – fie si pentru o zi, pentru salata cu somon sau steak-ul de ton, Control – pentru ca e firesc, pentru muzica si curte, Parcul Floreasca – pentru ca e o amintire si pentru ca e si parcul lui L (Luca, fiul Irinei – n. red.),  Zen Sushi – pentru sushi, bineinteles.

Locuri secrete sau foarte cunoscute? Kyralina + Secret.

Cea mai recenta descoperire in oras: Origo.

Brunch: Aproape niciodata, doar in unele weekenduri.

Placere vinovata: Ciocolata.

Cocteilul favorit: Imi plac bauturile simple. Nu sunt o impatimita a cocteilurilor, dar daca vine vorba despre ele, atunci St. Germaine + Prosecco + soda + lemon.

Dieta rapida si cu rezultate mesianice: South Beach Diet.

Sportul preferat: Inotul, schiul, atat pe zapada, cat si pe apa. In tot restul timpului, adica in mod regulat, Luminita [email protected] and Famous – pentru totdeauna – si jogging.

Articol aparut in editia Harper’s BAZAAR iulie – august 2013. 

Cititi si interviul cu actrita Ana Ularu.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here