Going Out

0
215

De astazi inainte va voi prezenta un eveniment pe saptamana. Impresii si tot ce mi-a mai placut. Scurt si la obiect, ca sa nu va plictisesc.

Foto: Noemi Revnic

Ce eveniment: “Les Vampires”.

Unde: La The Place Concept Store.

De ce m-am aflat acolo: Lansarea colectiei primavara-vara a brandului 109 (One O Nine).

Detaliul care face diferenta: Conceptul. Designerii Ioana Dumitrescu si Marina Moldovan au compus o intreaga poveste inspirata de filmele cu vampiri nu doar in colectie, ci si in desfasurarea evenimentului: piese suspendate intre oglinzi (vampirii nu au reflectie in oglinda) si cadouri de la revedere constand intr-un kit de prim ajutor in cazul unui atac vampiresc: pungi albe din hartie, ca la farmacie, cusute la masina cu ata neagra. Continutul a fost si el tematic: brosura cu toate tinutele din colectie, o carte postala 109 si cate un mini lac de unghii & gloss Dior.

Cine a venit: Presa glossy, multi bloggeri si prieteni 109 – un happy crowd intr-o seara calda si placuta de final de aprilie.

Food & Drinks: In tema: Bloody Mary si cocteiluri cu menta si castravete, alaturi de bunatatile cu care ne-a obisnuit Anca Mitu (Privileg Catering).

Playlist: Teme din filmele cult cu vampiri.

Concluzia serii: Mi-ar fi placut sa vad mai multe vedete, dar au fost ocupate sa vopseasca oua de Paste pentru Salvati Copiii, deci au avut un motiv intemeiat, pentru care i-ar fi iertat si cel mai aprig vampir.

 Marina Moldovan (109) si Razvan Firea (The Place Concept Store), pregatind evenimentul

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here