Going Out

0
50

De astazi inainte va voi prezenta un eveniment pe saptamana. Impresii si tot ce mi-a mai placut. Scurt si la obiect, ca sa nu va plictisesc.

Foto: Noemi Revnic

Ce eveniment: “Les Vampires”.

Unde: La The Place Concept Store.

De ce m-am aflat acolo: Lansarea colectiei primavara-vara a brandului 109 (One O Nine).

Detaliul care face diferenta: Conceptul. Designerii Ioana Dumitrescu si Marina Moldovan au compus o intreaga poveste inspirata de filmele cu vampiri nu doar in colectie, ci si in desfasurarea evenimentului: piese suspendate intre oglinzi (vampirii nu au reflectie in oglinda) si cadouri de la revedere constand intr-un kit de prim ajutor in cazul unui atac vampiresc: pungi albe din hartie, ca la farmacie, cusute la masina cu ata neagra. Continutul a fost si el tematic: brosura cu toate tinutele din colectie, o carte postala 109 si cate un mini lac de unghii & gloss Dior.

Cine a venit: Presa glossy, multi bloggeri si prieteni 109 – un happy crowd intr-o seara calda si placuta de final de aprilie.

Food & Drinks: In tema: Bloody Mary si cocteiluri cu menta si castravete, alaturi de bunatatile cu care ne-a obisnuit Anca Mitu (Privileg Catering).

Playlist: Teme din filmele cult cu vampiri.

Concluzia serii: Mi-ar fi placut sa vad mai multe vedete, dar au fost ocupate sa vopseasca oua de Paste pentru Salvati Copiii, deci au avut un motiv intemeiat, pentru care i-ar fi iertat si cel mai aprig vampir.

 Marina Moldovan (109) si Razvan Firea (The Place Concept Store), pregatind evenimentul

Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here