(P) Grace Couture Cakes lanseaza editia 2017 a colectiei Signature Cakes

0
279

Signature Cakes este o gama de torturi premium lansata de Grace Couture Cakes (www.gracecc.ro), iar cele 10 torturi care o compun sunt alese in functie de preferintele clientilor. In plus, echipa de creatie a atelierului propune doua noi compozitii care intregesc colectia. Si decorul intregii colectii este reinnoit, in ton cu ceea ce se intampla in cofetariile de top din tari cu traditie.

grace-couture-cakes_signature-collection-2017_champagne-sparkle

”Gustam intai cu privirea, si de aceea acordam o atentie speciala aspectului fiecarui model de tort in parte. Pe langa gustul cu totul special, design-ul elegant si spectaculos este cel care diferentiaza produsele Grace Couture Cakes.” Alina Sudriu, fondatorul brandului.

grace-couture-cakes_signature-collection-2017_green-delight

Colectia Signature Cakes 2017 aduce forme noi pentru fiecare dintre cele 12 torturi, precum si glazuri si decoruri inovative. In premiera, French Kiss si Orchidea Nera, torturile bestseller din portofoliul Grace Couture Cakes, vin cu o glazura de ciocolata cu o textura pudrata.

O selectie de torturi este disponibila zilnic in shopul Grace Couture Cakes din Baneasa Shopping City

Mango Breeze este propunerea exotica a colectiei Signature Cakes 2017. Cu un blat alb de cocos, mousse de mango si fructul pasiunii, mousse de ciocolata alba si un strat crocant de migdale, te transpune instant in atmosfera de vacanta pe o plaja tropicala. Cea de-a doua surpriza, pentru iubitorii prajiturilor cu arome bogate, este tortul Gianduja Noissete, un adevarat rasfat cu blat cu alune de padure, mousse gianduja si un strat crocant cu alune si migdale.

grace-couture-cakes_signature-collection-2017_champagne-sparkle

”Eclerul si tarta cu gianduja, lansate de atelierul couture de cofetarie in primavara acestui an au urcat cu rapiditate in topul preferintelor clientilor Grace Couture Cakes, astfel incat crearea unui tort care sa reinterpreteze gustul alunelor de padure a fost un pas firesc.” Alina Sudriu, Grace Couture Cakes.

grace-couture-cakes_signature-collection-2017_orchidea-nera

O selectie de torturi Signature Collection este disponibila zilnic in cake shopul Grace Couture Cakes din Baneasa Shopping City (parter, zona Fantanii). Toate torturile din colectia Signature pot fi comandate pentru evenimente sau cadouri speciale, cu un decor personalizat, doar la atelierul Grace Couture Cakes ([email protected]).

grace-couture-cakes_signature-collection-2017_pink-delight

Torturile din colectia Signature, precum si alte produse din portofoliul Grace Couture Cakes pot fi comandate cu decor special de Craciun, atat pentru evenimente cat si pentru cadouri creative. In plus, o selectie de produse din editia speciala de Sarbatori (inclusiv eclerele personalizate introduse in premiera in Romania de Grace Couture Cakes) va fi disponibila zilnic in Cake Shop.

Lansat in 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetarie couture, recunoscut pentru lansare tendintelor din domeniul haute patisserie in Romania. Gamele proprii de torturi includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar si Eclair Affair.

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here