Grace Jones, prezentă pe podiumul Tommy Hilfiger de la Paris Fashion Week

0

Pentru show-ul inspirat de era disco, Teatrul Champs-Elysees în interiorul căruia s-a desfășurat prezentarea Tommynow a fost decorat cu clasicele aparate de arcade games Pac-Man și Space Invaders, iar oaspeții veniți la el, printre care s-au numărat pilotul de mașini de curse Lewis Hamilton și modelul Gigi Hadid, s-au putut delecta cu popcorn și jawbreakers.

Nu doar Grace Jones a fost prezentă pe podium, ci și Pat Cleveland

Spectacolul a celebrat diversitatea și a abundat în energie pură. Zeci de dansatori pe patine cu rotile s-au plimbat în mijlocul luminilor intermitente pe cele mai mari hituri ale anilor ‘70.

Iar Grace Jones a fost starul acestui show în care a fost prezentată live și noua colecție Tommy Hilfiger X Zendaya. Artista de 70 de ani a defilat într-un body auriu și un blazer metalizat, într-un look specific decadei disco. Cu un tonus de invidiat, Grace a demonstrat că s-a bucurat din plin de fiecare minut al acestei experiențe.

Pe lângă Grace Jones, pe podiumul acestui show a defilat și Pat Cleveland, 68 de ani, considerată primul supermodel negru din lume. Modele precum Beverly Johnson, Veronica Webb sau Beverly Peele, toate cunoscute pentru faptul că au ajutat la schimbarea percepției asupra femeilor de culoare din industria modei, au fost de asemenea incluse în prezentare.

 

View this post on Instagram

 

A lovely time with Tommy, Zandaya Grace Jones and all the beautiful iconic models back stage💓

A post shared by Pat Cleveland (@patcleveland) on

Starul din „Spider-Man: Homecoming”, Zendaya, în vârstă de 22 de ani, este o altă vedetă cu care brandul Tommy Hilfiger a decis să-și unească forțele. Conform spuselor ei, Hilfiger i-a dat mână liberă asupra desenelor, inspirate de „femeile iconice” de la sfârșitul anilor ‘70 și începutul anilor ’80 și de show-ul Battle of Versailles din 1973. Iar schițele acesteia au prins viață sâmbătă în cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Citiți și: “Live Show: TOMMYNOW “See Now, Buy Now” Primăvara 2019 din Paris”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here