Graffiti & fire la Paris

0

1 martie, cea de-a treia zi a Saptamanii Modei de la Paris, a adus si o serie de show-uri spectaculoase, a caror scenografie a amplificat impactul colectiilor.

Pentru Manish AroraLife is beautiful, de aceea si-a numit chiar in felul acesta colectia pentru toamna viitoare. Ba mai mult, a oferit audientei sansa de a vedea la lucru o mana de artisti graffiti care au desenat mesajul pe fundalul podiumului. Nu stim daca mirosul intepator al sprayurilor cu vopsea sau imprimeurile cu nuante vibrante purtate impreuna cu o multitudine de paiete stralucitoare sunt vinovate, dar noi am plecat de la prezentare cu o stare buna.

Manish Arora

Daca la Lutz intalnim variante perfect purtabile, realizate din stofa foarte fina sau muselina, Ann Demeulemeester ne cheama intr-o calatorie in miez de noapte pentru a ne prezenta noile valente pe care le-a oferit clasicelor sale tinute intunecate.

Ann Demeulemeester

La Rick Owens, insa, atmosfera pur si simplu s-a aprins.

Jachetele din piele peach, cu gulere rasfrante, rochiile lungi, aproape elegante, si fustele asimetrice, purtate peste cizme din piele de crocodil, ne-au oferit o varianta mai soft – chiar daca modelele purtau masti a la Hannibal Lecter – a lui Owens.

Rick Owens

Vezi si celelalte prezentari din a treia zi a Saptamanii Modei, precum si cele din ziua a doua.

Corespondenta de la Paris powered by Intel

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here