Gucci 4 Rooms: un proiect artistic inedit la care oricine are acces

0
proiect artistic gucci 2016

In conformitate cu noua estetica introdusa de directorul creativ Alessandro Michele, Gucci lanseaza acum un proiect artistic neconventional in cadrul caruia patru artisti au fost invitati sa creeze spatii virtuale si reale ce exprima spiritul eclectic si inventiv al brandului.

Gucci lanseaza acest proiect artistic in primul rand digital si apoi offline – intitulat Gucci 4 Rooms, creatiile artistilor au aparut online pe 10 octombrie si apoi ca spatii reale in Tokyo, pe 11 octombrie.

Camerele din cadrul acestui proiect artistic isi vor deschide usile pe: gucci4rooms.gucci.com

proiect artistic gucci 2016

Alessandro Michele a ales trei artisti inovatoari japonezi pe care i-a invitat sa lucreze la proiectul artistic Gucci 4 Rooms. Chiharu Shiota, Daito Manabe si Mr. au fost rugati sa conceapa fiecare in parte cate o camera Gucci bazandu-se pe simbolurile si temele alese de Alessandro. Herbarium Room, Words Room si Garden Room sunt numele celor trei creatii ale artistilor. Un al patrulea colaborator, Trouble Andrew, cu care Gucci a colaborat la diferite colectii, incepand cu toamna / iarna 2016-17, a contribuit, de asemenea, prin dezvoltarea unei instalatii secrete de arta intr-o a patra camera.

proiect artistic gucci 2016

Camerele realizate de artistii isi vor deschide usile pe un microsite special: gucci4rooms.gucci.com. Vizitatorii pot explora camerele si pot interactiona cu ele ca intr-un joc pe calculator. Descoperirea instalatiei facute de Trouble Andrew este accesibila numai celor care reusesc sa gaseasca elemente specifice ascunse in celelalte trei camera, care vor debloca acest spatiu secret. Fiecare camera gazduieste obiecte din colectia Gucci pentru toamna/iarna 2016-17, bijuterii din colectia Cruise 2017 plus tot felul de piese in editie limitata care sunt disponibile exclusiv in Japonia, online sau in magazine.

proiect artistic gucci 2016

O replica a camerelor virtuale concepute de artistii japonezi vor fi exista si la Gucci Ginza la etajul sapte. Si intre timp, Trouble Andrew a fost rugat sa creeze o opera de arta si-n Sala Elephant de la Dover Street Market Ginza. Gucci 4 Rooms ofera o experienta culturala noua si neconventionala, permitand vizitatorilor sa exploreze diferite lumi imaginare, care realizeaza fuziunea dintre spiritul japonez si cel italian.

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here