Gucci Cruise 2017: o campanie publicitara care celebreaza cultura britanica

0
155
gucci cruise 2017 campanie-cultura-britanica-4

Dupa ce in vara Alessandro Michele a folosit istoricul spatiu londonez Westminster Abbey ca fundal pentru colectia Gucci Cruise 2017, acum el mizeaza pe un loc la fel inedit pentru campania aceleiasi colectii. Chatsworth, un spatiu idilic care este totodata si resedinta Ducelui si Ducesei de Devonshire, a fost folosit pentru campania Gucci Cruise 2017.

gucci-cruise-2017-campanie-cultura-britanica-4

gucci-cruise-2017-campanie-cultura-britanica-4

Fotografiile au fost realizate de Glen Luchford, iar acestea prezinta grupuri de personaje creative cu tinute inspirate de curentul punk, inconjurate de caini si gaini.

gucci-cruise-2017-campanie-cultura-britanica-4

gucci-cruise-2017-campanie-cultura-britanica-4

Vanessa Redgrave a fost invitata-surpriza in campania Gucci Cruise 2017

gucci-cruise-2017-campanie-cultura-britanica-4

gucci-cruise-2017-campanie-cultura-britanica-4

De la tinutele punk ale anilor ’70 pana la gradinile impresionante, directorul de creatie Gucci, Alessandro Michele, reuseste sa inglobeze in aceeasi colectie simbolurile care definesc cultura britanica. Modelelor prezente in campanie (Hannelore Knuts, Ellen De Weer, Sophia Friesen, Nika Cole, Dwight Hoogendijk, Nick Fortna, Conner Rowson si Victor Kusma) li s-a alaturat si actrita britanica Vanessa Redgrave. Ea a preluat si contul de Snapchat Gucci si a postat imagini din culisele sedintei foto, inclusiv o imagine care ne-a placut in mod deosebit, in care este fotografiata din spate, intr-o haina brodata cu imprimeu tartan. Actrita britanica intra astfel in randul vedetelor care, desi au depasit o anumita varsta, au fost invitate sa participe recent in campanii de moda majore. Joni Mitchell a aparut in campania Saint Laurent, Joan Didion a pozat pentru Celine si Sophia Loren a fost imaginea Dolce & Gabbana.

Chatsworth nu este doar un loc pentru campania Gucci Cruise 2017 – brandul a anuntat ca a incheiat un parteneriat de trei ani cu acest spatiu, iar casa va sprijini activitati si evenimente, printre care se afla si o expozitie. Alessandro Michele s-a intalnit din intamplare cu actuala ducesa de Devonshire, iar dupa ce si-au descoperit pasiunea lor comuna pentru arta, istorie si cultura au decis sa colaboreze.

Foto: Gucci

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here