Gucci lanseaza Chime for Change

0

Frida Giannini, intr-un tricou Chime for Change (Foto: Gucci Romania)

Cea mai recenta campanie umanitara la nivel mondial sustinuta de Gucci a fost initiata de Salma Hayek Pinault, Frida Giannini, directorul de creatie al Gucci, si Beyonce Knowles-Carter si este destinata strangerii de fonduri pentru femeile defavorizate.

Chime for Change isi propune sa contribuie la consolidarea vocilor care sustin fetele si femeile defavorizate din intreaga lume si se va concentra pe trei piloni-cheie: educatie, sanatate si justitie. Campania vine intr-un moment istoric crucial, cand atentia tuturor este indreptata spre drama unei fetite din Pakistan, Malala Yousafzai, de 14 ani, care a fost impuscata de talibani dupa ce a scris pe blogul personal despre abuzurile suferite de femeile din tara sa.

La lansarea campaniei, pe data de 28 februarie, in Long Beach, California, pe langa initiatoarele Salma Hayek Pinault, Frida Giannini si Beyonce Knowles-Carter, au participat Jada Pinkett Smith, Jodie Foster, Desiree Rogers, numerosi jurnalisti si sustinatori, printre care Fundatia Gates si Hearst Magazines.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.chimeforchange.org; www.facebook.com/chimeforchange.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here