Gucci Men – primavara-vara 2014

0

Solutiile high-tech prezentate, de la taieturile cu laser pana la materiale moderne precum jerseu techno-stretch si neopren, dau costumelor un aspect neasteptat, iar stilului sport – un caracter luxos. Imprimeurile florale, intr-o varietate de modele si combinatii, dezvaluie sufletul romantic si spontaneitatea instinctiva ale barbatului Gucci.

Monocrome sau imprimate, din piele de caprioara, bumbac, nailon si matase, costumele, tricourile, hanoracele si pantolonii din colectie reinventeaza codurile estetice Gucci. Culorile predominante sunt albastrul cu accente de bordeaux, nuantele neutre de bej si gri, rosul-corai si verdele cu flash-uri de galben.

Iar printre accesoriile caracteristice sezonului se afla pantofii sport din piele, ochelarii de soare in culori vii, ceasurile Gucci Dive si bratarile din piele cu horsebit – element decorativ specific Gucci, care aminteste de traditia hipica a inaltei societati din Florenta, preluat si refacut intr-un stil contemporan de Frida Giannini, directorul de creatie al casei.

(Foto: Gucci)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here