Gucci Soft Stirrup

0
164

Gucci introduce in Romania geanta iconica Soft Stirrup, o intepretare flexibila a memorabilei genti inspirate din harnasamentul calariei. Cu detalii ce imita pintenii, acest nou clasic imbina traditia ecvestra a casei Gucci, cu noua estetica a directorului creativ Frida Giannini, romantica si eclectica.

Cel mai bun exemplu este compozitia tinutei Natashei Poly din prezentarea Pre-Fall 2012, care contine chiar geanta din piele stantata ce este diponibila in magazinul Gucci din cadrul Athénée Palace Hilton.

Inspirata dintr-un stil rigid din 1975, acest nou design se mandreste cu o forma deconstruita si extrem de practica. Mare sau medie, este o alegere usoara si spatioasa, perfecta pentru intreaga zi.

Detaliul in forma de pinten, ce infrumuseteaza inchiderea centrala, dar decoreaza si manerele, se gaseste in finisaje de alama, argint antichizat si aur deschis.

Paleta de culori in care este disponibila geanta este una sofisticata: negru, gri deschis, maro cald, carmin intens, cacao si marron glacée, in balanta perfecta cu atmosfera calda a colectiei. Geanta este disponibila in materiale luxuriante precum piele moale de vitel sau nubuc, ambele variante dublate de captuseala de in natural sau piele, sau piei exotice precum piton, strut si crocodil, toate cu captuseala de piele intoarsa.

Aceste piei pretioase sunt rezultatul unor tratamente manuale executate de maestrii artizani Gucci pentru a le intensifica texturile plusate. Pielea de crocodil se dovedeste a fi extrem de moale si naturala, multumita aplicarii unor uleiuri speciale, iar aspectul antichizat, dar stalucitor al pielii de piton este rezultatul unui proces de calcare repetata.

Iar pentru ca realizarea acestei genti tine de maiestria unei arte, va invitam sa va delectati cu poze ale procesului meticulos de constructie.

(foto: courtesy of Gucci)

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here