Haider Ackermann renunta la pozitia de director artistic al brandului Berluti

0
Haider Ackermann Berluti

Haider Ackermann paraseste postul de director artistic al brandului de pantofi de lux Berluti. LVMH a dat de veste ca va anunta in scurt timp succesorul lui Ackermann la Berluti.

Haider Ackermann fusese angajat in septembrie 2016, iar el pleaca la doar cateva saptamani dupa ce brandul Christian Dior a anuntat ca designerul Kris Van Assche paraseste label-ul dupa o colaborare de 11 ani. Mai multe voci din industrie sustin ca el ar putea fi viitorul inlocuitor al lui Ackermann.

“Haider a fost in centrul evolutiei colectiilor si imaginii Berluti din ultimele cateva sezoane”, a declarat Antoine Arnault, CEO Berluti. „Vreau sa-i multumesc pentru tot ce a realizat de la sosirea lui. Atentia pentru materiale, culori si minunatele sale spectacole vor fi intotdeauna legate de istoria casei.”

„Sunt extrem de mandru ca am reusit sa-mi pun creativitatea in serviciul acestui brand, cu o experienta exceptionala, si sa lucrez cu o echipa pasionata. Le multumesc pentru implicare”, a declarat Ackermann dupa plecarea sa.

De la numirea sa, Ackermann si-a transpus propria semnatura – caracterizata de romantism, atitudine si un touch rock ‘n’ roll – in trei colectii pentru marca italiana. Rezultatele au fost indraznete respectand totusi traditia brandului, fondat in 1895 si achizitionat de LVMH in 1993.

Cititi si: “5 directii stilistice pe care oricine le poate urma in 2017”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here