Hailey Bieber: Levi’s® Holiday 2021

0

Levi’s® dă startul sezonului de sărbătoare alături de Hailey Bieber, care își stilizează piesele preferate pentru vacanță – pantalonii High Rise și Math Club Slacks din anii ’70.

Fotografiată de Stevie Dance, această campanie de sărbători celebrează originalitatea și expresia de sine a lui Hailey prin dragostea ei pentru modă, fit-urile supradimensionate și siluetele croite – se joacă cu proporțiile, straturile și diferite texturi – și s-a distrat foarte mult făcând asta.

Suntem entuziasmați să împărtășim aceste noi piese din colecția de sărbătoare pe care Hailey a realizat-o împreună cu Levi’s®.

Hailey poartă piese din colecția ‘70s High Rise Family și Math Club Family.

Math Club Flare este fit-ul pe care toată lumea și-ar dori să îl poarte în liceu, cu o talie foarte înaltă, un fermoar și un stil larg, evazat și retro, care începe deasupra genunchiului și se termină deasupra gleznei. Deși prezintă o siluetă simplificată în partea de sus, este totuși mai relaxat pe șolduri și pe coapse decât blugii subțiri și skinny din sezoanele trecute. Este amestecul perfect de stil, confort și atitudine.

Math Club Trouser Flare – Bonnie Plaid Rinse 557 lei

Fit-ul Math Club este valabil atât în stil de blugi, cât și de pantaloni. Blugii Math Club Flare pot fi combinați cu pantofi sport și un tricou grafic pentru un look casual sau pot fi combinați cu un top feminin cu mâneci bufante. De asemenea, puteți opta pentru un stil mai croit cu modelele ce nu sunt din denim, cum e pantalonul Math Club Flare – disponibil într-un material de velur texturat, precum și în carouri, care poate fi combinat cu un blazer asortat.

Math Club Trouser Flare – Pebble Peach 557 lei

În cele din urmă, pentru cei care doresc ceva din categoria de tocilari cool, care să fie puțin mai simplificat și mai sofisticat, există modelul Math Club Slacks, un pantalon care prezintă același parte superioara relaxată, cu talia înaltă a unei perechi evazate, dar care are un croi drept care amintește de pantalonii Sta-Prest din anii ’60.

Math Club Slacks - Paula Gingham Rinse 507lei
Math Club Slacks – Paula Gingham Rinse 507 lei

Math Club Flare introduce un aspect cool de tocilar care poate fi îmbrăcat atât simplu cât și sofisticat, sau în orice alt stil preferat.

‘70s High Flare se referă la aspectul clasic al tivului larg, care a ajuns să definească siluetele anilor 1970. Bazat pe o potrivire similară cu Orange Tab din arhive, modelul ‘70s High Flare are o talie super înaltă, un fermoar original, un croi drept, relaxat și evazat ce începe deasupra genunchiului și se termină ușor pe pantof. Este un antidot modern, perfect pentru noul sezon în materie de lungimi și arată perfect cu o pereche de adidași retro.

70s High Flare – Mahagoney Smooth Cord 608 lei
70s High Flare – Sandshell Smooth Cord 608 lei
70s High Flare – Sonoma Train 608 lei
70s High Flare – Sonoma Walks 633 lei
70s High Flare – Such a Doozie 608 lei

Pentru cei care iși doresc un look mai slim și mai curat, există modelul ‘70s High Slim Straight, care are aceeași talie super înaltă cu fermoar original, dar cu un croi mai drept, conceput pentru a se așeza cu ușurință pe pantof. Are un aspect ușor mai simplu decât modelul ‘70s High Flare, dar totuși menține vibrația anilor ’70 datorită strămoșilor săi din colecția Orange Tab.

70s High Straight – Marin Hits 633 lei
70s High Straight – Marin Park 633 lei

BUY BETTER, WEAR LONGER (CUMPĂRĂ MAI BUNPOARTĂ MAI MULT)

Toate stilurile din denim din familia Math Club Flare vor fi disponibile în Tencel™ moale — o țesătură extrem de durabilă și extrem de moale, realizată din trunchi de lemn reciclat și lemn din păduri de eucalipt și molid gestionate în mod sustenabil.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here