Harlem-ul anilor ’90 renăscut pentru Moschino Pre-Fall 2020 din Brooklyn

0
Harlem-ul anilor '90 renăscut pentru Moschino Pre-Fall 2020 din Brooklyn
Harlem-ul anilor '90 renăscut pentru Moschino Pre-Fall 2020 din Brooklyn

Pentru primul spectacol de podium Moschino la New York, directorul creativ Jeremy Scott a explorat toate nuanțele stilistice – de la uptown chic până la grunge-ul din Lower East Side – pentru a crea modă pentru toate ocaziile din orașul care nu doarme niciodată.

Scott și-a imaginat scrisoarea lui de dragoste către New York în Muzeul de tranzit din Brooklyn, trimițând cartele de metrou uriașe drept invitații. Oaspeților li s-a oferit o mașină și un număr de scaun în cadrul instituției din centrul orașului care adăpostește artefacte ale sistemelor de transport și și-au pus centurile pentru un spectacol impresionant. Ca de obicei, locul a fost ales pentru a complimenta nevoia de spectacol a lui Scott – „moda trebuie să fie distractivă”, a spus el, „altfel este o prostie” – dar locația se află și la doi km de Universitatea Pratt, unde a studiat. În timp ce fostele colecții Moschino l-au văzut pe directorul creativ jucându-se cu cultura de acasă, din Los Angeles, îmbrăcămintea din colecția Pre-Fall 2020 și liniile de îmbrăcăminte de toamnă / iarnă 2020 au oferit o perspectivă asupra locului care i-a modelat glam-ul. „În LA, oamenii își folosesc mașinile [ca simboluri de statut], dar în New York sunteți doar voi”, a explicat el despre atitudinea inerentă locuitorilor orașului. „E un fel de a spune: Ăsta sunt, ăștia sunt banii pe care îi câștig”.

Moschino Prefall 2020 Runway, New York Transit Museum, Brooklyn City. (Getty Images for Moschino)
Grace Elizabeth, Moschino Prefall 2020, New York Transit Museum, Brooklyn City. (Getty Images for Moschino)

Street style al Harlem-ului anilor ’90

Scott a răsturnat stilul faimos hip-hop din cartierul Harlem, adâugând geci de fâș vibrante, jachete puffer enorme, tip cocon, costume, genți în formă de boombox și șepci supradimensionate. În cazul în care nu sunteți o persoană care poartă pălărie, șepcile au fost realizate și sub formă de genți sau borsete. De ce să nu le purtați pe amândouă? Totul a fost foarte..extra, de la bijuterii de aur bling-bling suprapuse care ar putea concura cu colecția oricărui rapper, la accesorii și genți XL supradimenionate în formă de brighetă sau ac de siguranță care cer să fie pozate și urcate pe Instagram. Prin această colecție, designerul a dorit să aducă la un loc stilul high fashion și estetica subculturilor de pe străzile New York-ului.

Joan Smalls
Moschino Prefall 2020
Moschino Prefall 2020
Moschino Prefall 2020
Moschino Prefall 2020
Moschino Prefall 2020
Moschino Prefall 2020
Moschino Prefall 2020
Moschino Prefall 2020

Moschino Prefall 2020
Moschino Prefall 2020

Imaan Hammam, Moschino Prefall 2020

Moschino Prefall 2020

Citește și

Colecția-capsulă Louis Vuitton x League of Legends: brandul de lux a pătruns în lumea virtuală 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here