Harper’s BAZAAR Full Moon Anniversary Party (partea I)

0

Harper’s BAZAAR Romania a celebrat 5 ani de excelenta in moda si frumusete printr-o petrecere eleganta, ce a reunit figurile proeminente ale lumii modei, vedete, colaboratori si o multime de prieteni care impartasesc spiritul BAZAAR – smart, stylish & sophisticated.

Miercuri seara, Biavati Events a fost scena unui spectacol de proiectii inspirat de frumusetea lunii pline si a unui concert live de exceptie sustinut de Luiza Zan & band-ul sau.

Imbracati in acord cu dress-code-ul serii, brilliant black or white, cei peste 1.000 de invitatii au sarbatorit impreuna cu BAZAAR 5 ani de fotografii memorabile, povesti fascinante si creativitate fara limite. 5 ani in care cititorii revistei au avut alaturi un companion de seama, care sa le asigure numar de numar accesul la elita fastuoasa a modei.

Pe toti cititorii ii invitam sa participe la aniversare odata cu editia noiembrie-decembrie, a carei sectiune speciala BAZAAR 5 ani aduce laolalta, in spirit festiv, personalitati din Romania, nume sonore din marea familie BAZAAR si designeri influenti, precum Alber Elbaz, Dries Van Noten si Rick Owens.

Echipa Harper’s BAZAAR multumeste partenerilor sai pentru sprijinul acordat in realizarea evenimentului aniversar. Au fost alaturi de noi Fashion Days, Sobranie, Perwoll, Campari, Privileg Catering, Nobilis, Dior, Intel, Top Line, Santal, Neuhaus, Sweet Ela, Aqua Carpatica, PURPLEDesign si BonBon.

[Click pe o fotografie pentru a deschide galeria]

Fotografii de Radu Nutu

Cititi si: Editie aniversara Harper’s BAZAAR: best fashion & beauty

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here