Harper’s BAZAAR goes crazy, sexy, cool

0

Cu gandul la o vara a exuberantei, Harper’s BAZAAR Romania aduce laolalta in editia iulie-august 2013 doua dintre cele mai puternice mijloace pentru a ne reinventa si a ne face viata mai frumoasa: moda si arta.

Va invitam sa pasiti in soarele dogoritor in noile propuneri ale designerilor ce redefinesc alura sexy a tinutelor estivale. Le veti descoperi intr-un pictorial realizat de echipa Harper’s BAZAAR Romania si de fotograful Oltin Dogaru pe litoralul romanesc.

A Sunny Disposition. Realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac. Fotografii de Oltin Dogaru

Puterea de seductie a culorilor, evidentiata prin croieli lejere, materiale vaporoase si accente scanteietoare, este surprinsa in imagini de Alex Galmeanu.

Color Fever. Realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac. Fotografii de Alex Galmeanu

O explozie de culoare va intampina si in sectiunea de beauty, unde aducem in prim-plan cele mai ispititoare produse de machiaj ale verii, cu ale lor texturi catifelate si nuante apetisante.

Where the Bright Looks Are. Fotografii de Victor Oancea 

Inainte de a pleca in calatorie, plonjati in paginile pe care le dedicam ritualurilor estivale de beauty si garderobei de vacanta. Veti gasi acolo tot ce trebuie sa stiti despre solutiile rapide de infrumusetare – de la dietele cu actiune rapida la pregatirea pielii pentru bronz -, precum si cele mai noi si dezirabile piese vestimentare de nelipsit din bagajul de vacanta.

Fotografie de Laurie Bartley

Special Vacanta. Fotografii de Manole Sava

In spiritul traditiei BAZAAR de a colabora cu artisti legendari si autori remarcabili, lansam la apa o noua sectiune, BAZAAR Art, dedicata in aceasta editie literaturii. Ilustratiile fermecatoare ale lui Keszeg Ágnes va vor introduce in universul a trei carti in curs de aparitie: Nume de cod: Bombonel, de Ian McEwan (Polirom), Dansatoarea lui Degas, de Kathryn Wagner (Humanitas) si Uitarea care vom fi, de Héctor Abad Faciolince (Curtea Veche), din care publicam fragmente in avanpremiera. Descoperiti apoi Romania interbelica prin ochii scriitorului german Jan Koneffke, autorul romanului Cele sapte vieti ale lui Felix K., de care va veti indragosti iremediabil, aflati de la istoricul Lucian Boia care sunt ratiunile declinului civilizatiei occidentale, urmati sfaturile „biblioterapeutice” aplicate de Vicki Nicola (Vickipedia.ro) si adaugati un plus de efervescenta verii cu recomandarile de lectura facute de Marina Constantinescu, Nicoleta Iordan, Dana Moroiu si Sidonie Mezaize.

Ilustratii de Keszeg Ágnes

In exclusivitate in Harper’s BAZAAR puteti citi pe larg despre patru personaje fabuloase: Christy Turlington – un supermodel care sfideaza varsta, Roberto Cavalli – regele extravagantei absolute, Sarah Burton – talentata mostenitoare a regatului AlexanderMcQueen si Suzy Menkes – probabil, cel mai apreciat critic de moda al vremurilor noastre.

Christy Turlington. Fotografie de Daniel Jackson

Fotografie de Oltin Dogaru

In plus, BAZAAR va intermediaza intalnirea cu: Cristina Sucu (protagonista sectiunii O viata la moda, care dezvaluie detalii inedite despre viata si stilul ei), designerii Oláh Gyárfás (motorul creativ responsabil de succesul colectiilor din proiectul multidisciplinar PATZAIKIN) si Andreea Badala (gazda rubricii De ce sa nu…? din aceasta editie), Ovidiu Buta (in ipostaza de gazda a unei petreceri inspirate de Diana Vreeland si a altor intalniri memorabile), Tracey Emin (artista britanica renumita pentru operele ei confesive, ce exploreaza limitele dragostei si ale intimitatii), Lucian Ban (unul dintre liderii noii generatii de muzicieni care reinventeaza limbajul jazzului), Minodora Tornean (al carei Style CV ne-a cucerit) si patru bonvivante care au recomandari inspirate de going out: Ana Ularu, Irina Marinescu, Ana Morodan si Sorina Daescu Topceanu.

Lectura placuta!

Editia Harper’s BAZAAR iulie-august 2013, acum la toate centrele de presa!
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here