Harper’s BAZAAR Icons Party

0
151

Staruri din moda si arta au celebrat la legendarul Plaza Hotel, in timpul Saptamanii Modei de la New York, proiectul ICONS by Carine Roitfeld, aparut in toate editiile BAZAAR de septembrie din lume.

Petrecerea black tie a inclus un recital live al artistei Lady Gaga – unul dintre icon-urile incluse de Carine Roitfeld in acest portofoliu exceptional de imagini si cover starul noii editii Harper’s BAZAAR Romania. Purtand o rochie creata de sora ei, Natali Germanotta, Gaga a urcat pe scena pentru un recital de jazz ce a prefigurat urmatorul sau album, Cheek to Cheek, rezultatul unei colaborari cu Tony Bennett. Inainte de acest moment, Gaga i se alaturase pe covorul rosu lui Carine Roitfeld, Global Fashion Director al BAZAAR, ambele imbracate in Alexandre Vauthier.

Printre invitatii serii s-au mai aflat: Glenda Bailey, Stephen Gan, Linda Evangelista, Gigi Hadid, Isabeli Fontana, Brooke Shields, Lauren Hutton, Donatella Versace, Karlie Kloss, Kate Upton, Alessandra Ambrosio, Anthony Vaccarello, Hillary Rhoda, Amber Valleta, Alexa Chung, Jason Wu, Poppy Delevingne, Caroline de Maigret, Leigh Lezark, Jeremy Scott, Pat McGrath si Jeff Koons. Evenimentul a fost powered by Infor si Samsung GALAXY. Belvedere Vodka a creat cocktailuri iconice, iar oaspetii au savurat si Moët & Chandon. Carine Roitfeld, Lauren Hutton si Isabeli Fontana au sosit la petrecere in cate un model iconic de Ferrari.

ICONS by Carine Roitfeld, un proiect care aduce in prim-plan femei memorabile, inconfundabile si mereu la moda, se regaseste in toate cele 30 de editii internationale BAZAAR, in luna septembrie.

Carine Roitfeld, Lady Gaga si Stephen Gan

Lauren Hutton

Donatella Versace

Alexa Chung

Karolina Kurkova

Linda Evangelista

Karlie Kloss

Jeremy Scott

 Candice Swanepoel

(Foto: Benjamin Lovosky)

Isabeli Fontana

Lily Aldridge

Crystal Renn

(Foto: David X Prutting)

Alessandra Ambrosio

Irina Lazareanu

Leigh Lezark

(Foto: Billy Farrell)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here