A apărut ediția de iunie 2020 a revistei Harper’s BAZAAR!

0

Perioada de izolare a trecut, însă responsabilitatea personală trebuie să fie acum în prim-plan. Fiecare dintre noi trebuie să se protejeze pe sine și pe cei din jur. Conviețuirea cu virusul pare a fi de lungă durată, așa că delectează-te și deconectează-te cu revista ta preferată, Harper’s BAZAAR.

Cu noua ediție Harper’s BAZAAR, intră în universul unor repere de stil. Materialele fluide, croiurile sculpturale sau ținutele minimaliste sunt propunerile noastre pentru o vară în ton cu cele mai recente tendințe. Descoperă piesele must have ale sezonului, află tot ce-i hot în materie de noutăți pentru un corp perfect și cum îți poți redobândi tonusul chiar și după această perioadă de izolare. Pătrunde în lumea fascinantă a trei artiste care explorează trei interacțiuni umane fundamentale: prietenie, comunitate, intimitate.

Evadează alături de noi în România: ți-am pregătit un traseu turistic în zone accesibile, dar care te vor surprinde prin spectaculozitatea sau naturalețea lor.

Achiziționează revista și lasă-te în voia visării. Totul va fi bine!

Varianta tipărită poate fi comandată accesând acest link. Introduci adresa ta de acasă, numărul de telefon, plătești cu cardul și vei primi revista prin curier. Costul de curierat este de 12 lei. Găsești revista și în benzinării, la Inmedio sau în Kaufland, precum și la toate chișcurile stradale care, din fericire, s-au redeschis. Există şi opțiunea de a te bucura de revistă în format electronic: downloadează noua ediţie Harper’s BAZAAR în format electronic de aici.

Citește, mai jos, editorialul Marei Coman, redactor-șef Harper’s BAZAAR.

Aceasta e a doua ediție pe care o lucrăm în pandemie, adică exclusiv de acasă, fără să putem face ședințe foto în România (din fericire, a reușit Andrei, la Berlin) sau să trecem pe la birou. Inițial m-am tot întrebat cine vrea să citească o revistă de modă – și nu numai, e drept – când lumea întreagă se luptă cu boala; m-am întrebat dacă ajută pe cineva; dacă nu cumva structura ar trebui schimbată; și-apoi am decis să nu facem asta. Am decis că, într-o lume care se schimbă de la o zi la alta și care acum ne oferă atâta ambiguitate, unele lucruri trebuie să rămână la fel. Așa că m-am bucurat mult când m-a sunat o prietenă cu care nu mai vorbisem de ceva vreme și mi-a spus: „Am luat Bazaar și, cât am stat cu revista în mână, am uitat de orice altceva”. Pentru că tocmai pe asta mizam.

Desigur, să respectăm ADN-ul revistei nu înseamnă să nu vorbim deloc despre vremurile în care trăim, ci să o facem într-un mod  frumos – și nu folosesc „frumos” întâmplător, ci pentru că exact la asta mă gândesc. La descoperirea frumosului în ceva foarte rău, așa cum e boala asta care afectează toată planeta. Așa că am ales, pentru ediția asta, să publicăm câteva fragmente din antologia e-book Izolare, care a apărut la Editura Nemira și la care au participat 21 de scriitori români. A fost dificil să alegem doar trei (cărora le mulțumesc și aici), dar sper că fragmentele astea îți vor stârni curiozitatea și te vor convinge să vrei să citești și restul. Și-apoi e și eseul semnat de Raluca Nagy, care locuiește acum în Vietnam: o țară unde au fost doar vreo 300 de cazuri de coronavirus,
și unde, în momentul în care a scris acest text, nu mai exista niciun bolnav. Toți fuseseră vindecați, deci erau mai puține restricții și mai puține frici. Mi-a făcut bine să citesc eseul ei, să aflu că există o țară care, cel puțin până acum, a câștigat bătălia cu virusul și, poate cel mai important, să aflu cum este viața după.    

Habar n-am când o să putem vorbi și noi, cu adevărat, de un după. Scriu aceste rânduri la două zile de la încetarea stării de urgență și nu prea înțeleg fericirea bruscă a celor din jur. Da, avem voie să facem mai multe lucruri, dar asta nu înseamnă că pericolul a trecut. Ne-am obișnuit, însă, cu noua realitate. Nu mai trăim ceva nou, ceva necunoscut, deci anxietățile noastre s-au mai diminuat. Nu știm cât de diferit va fi mâine, așa că încercăm să ne bucurăm de ce ni se întâmplă azi. Ne-am creat propriile ritualuri acasă și am aflat mai multe lucruri despre noi. Despre ce ne place să facem, despre cum reacționăm în situații noi, despre refugiile pe care ni le găsim
atunci când nu mai avem unde să fugim.

Sper că Bazaar e, pentru tine, un astfel de refugiu. Că e despre bucurie și despre frumos. Și, mai ales, sper că e o constantă între atâtea lucruri care s-au schimbat sau pe care trebuie să le facem, acum, diferit. 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here