A apărut ediția de mai 2020 a revistei Harper’s BAZAAR!

0
harper's bazaar

În această perioadă dificilă pentru noi toți, în care izolarea este cea mai bună soluție pentru a ne menține sănătoși, delectează-te cu ediţia de mai a revistei Harper’s BAZAAR cumpărând-o online.

Varianta tipărită poate fi comandată accesând acest link. Introduci adresa ta de acasă, numărul de telefon, plătești cu cardul și vei primi revista prin curier, alături de un cadou din partea noastră: numărul de martie 2020 al Revistei Cosmopolitan, inclus în preţ. Costul de curierat este de 12 lei. Dacă ieşi din casă pentru achizițiile de strictă necesitate, poți găsi revista și în benzinării, la Inmedio sau în Kaufland, chiar și la unele chișcuri stradale care s-au redeschis. Există şi opțiunea de a te bucura de revistă în format electronic: download-ează noua ediţie Harper’s BAZAAR în format electronic de aici.

Am lucrat la acest număr în totalitate din izolare. Departe fizic unii de alţii, însă am stat mult de vorbă la telefon şi pe rețelele sociale, ne-am sfătuit și poate că ne-am descoperit mai bine individual și ca echipă în acestă perioadă complicată, având timp și răbdare pentru a ne asculta și a ne înțelege. Ne-am adaptat conținutul și am reușit să îți oferim un nou număr plin de idei și de inspirație care, în mare parte, s-a raportat la fiecare dintre noi. În capitolul special STĂM ACASĂ, vei putea cunoaște o parte dintre afinitățile noastre la rubrica Editors’ Choices, rubrică gândită ca o inspiraţie pentru cum poți reuși să te simți cât mai confortabil acasă.

Ne plac mult abordările personale, poveștile personale ale colaboratorilor din această perioadă, secretele specialiștilor pentru a trece cât mai repede și eficient peste disconfortul de orice natură, prezente toate în paginile revistei. Dar niciodată nu vom uita să te ținem la curent cu tot ce este nou în materie de beauty şi fashion. Am realizat lista pieselor must-have în acest sezon și îţi propunem cele mai cool trenduri ale momentului şi pictoriale pline de optimism și exuberanță, menite să-ți bucure privirea și gustul pentru artă. Am stat de vorbă cu repere în viața culturală de la noi, dar ți-am dezvăluit și tărâmuri dragi nouă pe care te sfătuim să le vizitezi atunci când călătoriile se vor putea face, din nou, în siguranță.

Până la urmă, trecem și peste această perioadă. Ne descrețim frunțile și pornim iar la drum.

Citește, mai jos, editorialul Marei Coman, redactor-șef Harper’s BAZAAR.

Am auzit atât de des în ultima lună că viața noastră s-a schimbat, încât nici măcar nu știu de ce încep, și eu, tot cu asta. Dar am simțit că, pur și simplu, nu pot să încep cu altceva. Foarte des mă simt ca într-un film și aproape că nu-mi vine să cred că lucrurile astea se întâmplă în realitate. Că ne e teamă să ieșim din case – nu doar teamă, ci că există un pericol real. Și, desigur, în acest context, totul s-a schimbat. O mulțime de businessuri au dat deja faliment. Toți cei care, pentru job, aveau nevoie să se întâlnească cu alți oameni, trebuie să se adapteze unei realități pe care, de altfel, nu ne-am imaginat-o niciodată.

Nu mai știu exact de când stau eu acasă, dar acum, când scriu rândurile astea, cred că sunt deja cinci săptămâni. Recunosc că nu mi-a fost extrem de greu: am casa plină, fetițele mele zburdă cât e ziua de lungă, iar veselia lor e molipsitoare. Am avut și mult de lucru: planurile făcute la începutul anului nu mai sunt valabile nici pentru BAZAAR. În loc de 100 de trucuri de frumusețe avem o secțiune întreagă care se numește – cum altfel?! – Stăm acasă. Am vrut să oferim ceva foarte personal, așa că am început cu alegerile noastre: o să descoperi care sunt hainele care ne plac în perioada asta, ce produse de beauty folosim, ce citim sau la ce filme ne uităm. Desigur, la capitolul haine, selecția noastră e mai degrabă din zona pieselor lejere și confortabile.

Apoi, am vorbit cu cinci It girls și le-am întrebat cum arată o zi din viața lor acum, când stau și ele acasă. Olimpia Melinte are program extins de joacă cu băiețelul ei, are grijă de flori, citește și se uită la filme și seriale. Ioana Ciolacu, pe lângă job, a vopsit un gard, a grădinărit și-a stricat, zic eu (deși ea a folosit temenul modificat), o frumusețe de sandale Prada. Irina Moroșanu mi-a spus o poveste care m-a dus cu gândul la niște imagini de film: mi-o și imaginez pe fata care mănâncă o portocală în fiecare zi. Ioana Bugarin stă cu orele la soare, pe balcon, se bucură de un album de fotografie, se relaxează cu filme bune și discuții pe zoom cu cei apropiați. Sorina Fredholm lucrează la un proiect nou, pe care îl va lansa în curând, face mult sport acasă și se bucură de timpul petrecut pe terasă. M-am inspirat și eu din poveștile lor, mi s-au părut liniștitoare.

Dar n-am putut să nu mă gândesc că, deși a trebuit să ne adaptăm într-un timp scurt, tindem să nu schimbăm prea mult. Ne păstrăm obiceiurile, încercăm să facem ce făcem și înainte, doar că de acasă. Ioana repetă pentru spectacolele de teatru în timp ce e conectată pe zoom cu colegii ei. Olimpia se parfumează în fiecare zi – și eu fac asta, de altfel. Mă simt mai confortabil când am același comportament și aceleași obiceiuri ca înainte. Am tot citit că, atunci când pandemia va lua sfârșit, viața noastră nu va mai fi la fel. N-am argumente să contrazic afirmația asta; chiar mă întreb cum va arăta iar orașul, atunci când vom putea să mergem din nou pe străzi. Oare va mai exista cafeneaua la care îmi plăcea să merg cu prietenii mei? Librăria mea preferată? Habar nu am.

Sper, totuși, că nu se va schimba chiar tot. Avem nevoie și de lucruri care să rămână la fel, care să fie familiare, ușor de recunoscut. Ăsta e, de altfel, și unul dintre motivele pentru care BAZAAR nu e diferită. Ai o secțiune nouă, desigur – doar revista trebuie să reflecte timpurile în care trăim. Însă nu e total schimbată. Am ales o copertă superbă, cu Léa Seydoux, o actriță care să te inspire (deși premiera ultimului ei film e amânată pentru toamnă). Am păstrat pictorialele de modă – cel cu printuri florale și psihedelice e o operă de artă. Și le-am păstrat știind că n-o să te îmbraci, zilele astea, în piese care respectă ultimele tendințe.

Însă, la fel de bine, știu și că ai nevoie de frumos, de timp de relaxare, în care să răsfoiești o revistă și, pur și simplu, să te bucuri.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here