A apărut Harper’s BAZAAR, ediția de noiembrie 2020!

0
Harper's BAZAAR

Ediția de noiembrie a revistei Harper’s BAZAAR îți aduce, ca de obicei, inspirație din lumea modei, a frumuseții și a artei.

Numărul 11/2020 este disponibil începând de joi, 29 octombrie:

  • la puncte de difuzare a presei din întreaga țară;
  • la comandă online, cu livrare prin curier – mai multe detalii AICI;
  • în format electronic, via Magzter;
  • iar dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a revistei, abonează-te AICI

Pictorialul nostru de copertă te duce într-o lume a minimalismului, cu nuanțe cuminți, dar cu un strop de atitudine grunge. Celălat pictorial se situează într-un cu totul alt mood: nunațe de albastru, material diafane, jocuri de lumini și umbre care te transpun într-un vis.

Iar dacă vrei să rămâi în zona de vis și de fantezie, îți recomandăm Bazaar ART și colajele create de Melania Țucureanu care deschid o poartă spre fantastic.

La capitolul beauty și îngrijire personală, am pregătit Beauty Hot 100 – cele mai performante produse din toate categoriile.

Citește și editorialul scris de Mara Coman, redactor-șef Harper’s BAZAAR.

Zilele trecute am avut un moment în care – după ce m-am bucurat de o rochie nouă – m-am întrebat ce o să fac cu hainele astea cumpărate în pandemie. Sigur, formularea mea, care e uşor ambiguă, lasă de înţeles că am o întreagă garderobă nouă şi că asta a fost singura mea grijă din ultimele luni. Nu e deloc aşa. Însă cele câteva lucruri pe care mi le-am cumpărat în acest an nebunesc m-au bucurat mai mult decât altădată. Lucru paradoxal, dacă stau să mă gândesc, pentru că n-am apucat să le port. La fel şi cu cosmeticele. Nu ştiu dacă v-am spus asta despre mine, dar – în ciuda faptului că port foarte puţin makeup – sunt fascinată de produsele de machiaj şi de cele de îngrijire a pielii. Nu ştiu de unde vine exact pasiunea asta; eu am pus-o pe seama faptului că mama n-avea niciun fel de farduri. În consecinţă, am văzut-o machiată doar de câteva ori – purta o linie fină, aproape insesizabilă, de tuş.

Dar să revin: 2020 e anul în care m-am bucurat mai mult de hainele şi de fardurile noi, deşi am avut mai puţine momente în care să le port. Probabil pentru că, într-o anumită măsură, ele sunt simbolul stilului de viaţă cu care eram obişnuită până în martie 2020. Sigur că viaţa s-a schimbat şi, în loc să visăm că totul va fi ca înainte (lucru pe care nu-l ştim şi nici nu-l putem controla), trebuie să ne adaptăm la noile condiţii. Unii au făcut-o deja, altora le trebuie mai mult timp şi mai multă răbdare. Însă cred că faptul că ne bucurăm de haine, accesorii sau alte obiecte frumoase – şi care, în final, nu au o însemnătate majoră – e o dovadă că suntem bine şi lipsiţi de griji importante.

Pictorialul nostru de modă şi coperta acestei ediţii sunt destul de aproape de mood-ul despre care am vorbit mai sus. Piese minimaliste, culori neutre, condimentate cu un pic de grunge. Celălalt pictorial, albastru de la cap la coadă, este, pentru mine, ca un roman în stilul realismului magic: realul se îmbină cu fantasticul. Au rezultat nu doar nişte fotografii superbe, ci nişte imagini care te invită să visezi şi să-ţi creezi propria poveste. Profit de faptul c-am ajuns să vorbesc despre poveşti şi ţin să menţionez încă două materiale dintr-o altă sferă: interviul minunat cu David Grossman, semnat de Ioana Bâldea, şi articolul despre Neliniște, cartea scrisă de Linn Ullmann care are la bază discuţiile cu tatăl ei, nimeni altul decât Ingmar Bergman.

O să fie o iarnă ca nicio alta, aşa că e bine să ne facem de pe acum provizii de citit.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here