A apărut ediția de octombrie 2020 a revistei Harper’s BAZAAR România!

0

Ediția de octombrie 2020 a revistei Harper’s BAZAAR este disponibilă începând cu 29 septembrie:

  • la puncte de difuzare a presei din întreaga țară;
  • la comandă online, cu livrare prin curier – mai multe detalii AICI;
  • în format electronic, via Magzter;
  • iar dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a revistei, abonează-te AICI

Harper’s BAZAAR își propune să te destindă, dar în același timp îți oferă momente de reflecție, momente în care să iei decizii importante pentru tine, punându-ți câteva întrebări simple: Ce mă face fericită? Ce mă ajută să devin ceea ce am visat? Ce mă completează pentru a evolua? Te poți inspira din experiența altor femei care au hotărât să studieze la orice vârstă pentru a deveni împlinite. Exemplul lor ne-a fascinat, iar deciziile luate sunt impresionante – țin foarte mult de personalitate, de asumare și de satisfacție personală – le poți cunoaște în articolul Back to school.

În plus, zilnic suntem în fața unor alegeri importante care țin de stilul adoptat, de simțul civic, de metodele prin care ne îmbunătățim viața și în care ne construim cariera. Toate aceste decizii ne conturează imaginea finală și trebuie să ducă spre un tot unitar, fără discrepanțe. Nu e suficient să alegi cele mai impresionante ținute ale designerilor de top, e important ca ele să te definească, să îți contureze personalitatea, iar atitudinea și asumarea sunt esențiale. Dar, pentru a lua toate aceste decizii care îți construiesc, până la urmă, stilul, e determinantă informația.

Harper’s BAZAAR te ține la curent cu cele mai noi colecții, îți prezintă ținute must-have, adaptate pentru a fi frumoasă la orice vârstă. Iar pentru că frumusețea vine și din sănătate, la rubrica Beauty vei descoperi nenumărate soluții la problemele tale, chiar și cele apărute la menopauză. O femeie importantă e o femeie informată, așa că Harper’s BAZAAR își propune, în continuare, să fie cea mai bună sursă de informație în materie de stil, atitudine și beauty.

Și pentru că încă situația epidemiologică este îngrijorătoare, la rubrica Escape vei descoperi 10 locuri în care îți vei putea petrece o vacanță relaxantă la țară, unde izolarea să fie naturală, iar detașarea, totală. Toamna e un moment bun de a evada din marile orașe și de a avea timp pentru tine, pentru nevoile și plăcerile tale simple.

Citește, mai jos, editorialul Marei Coman, redactor-șef Harper’s BAZAAR.

Mara Coman

Într-una dintre zilele trecute, am primit un mesaj de la o colegă de redacție. L-am citit imediat, mai ales că știam că era la shooting și era posibil să aibă nevoie de ceva urgent. Însă mesajul suna așa: „Ce fericită sunt că pot să fac pictorialul ăsta! Toți oamenii din echipă sunt entuziasmați, n-au făcut de atâta vreme ședințe foto pentru reviste.”

Adevărul e că, în ultimele luni, ne-am tot întrebat ce putem face ca să lucrăm și, în același timp, să fim și în siguranță. O vreme n-am făcut aproape deloc ședințe foto, apoi am revenit timid și acum, în sfârșit, am lucrat aproape ca „înainte” (cred că vor fi multe situațiile în care vom vorbi despre ce făceam „înainte” de pandemie și „după” pandemie). Sper să te inspire rezultatele: o să menționez întâi pictorialul superb realizat la Berlin cu ținute Chanel Metiers d’Art Paris – 31 Rue Cambon, cu rochii cu texturi diafane și prețioase și costume clasice, supradimensionate. Am profitat de vremea încă frumoasă pentru un shooting în aer liber cu un mood special – o să-ți placă accentele ultrafeminine mixate cu un strop de black drama. Și, ca de obicei, în prima parte a revistei o să găsești și sugestiile noastre legate de acele item-uri pe care le considerăm a fi must have-urile sezonului. 

Nu vreau să-ți stric plăcerea de a descoperi această ediție rezumând-o într-o singură pagină de editorial, însă țin să mă opresc și asupra unuia dintre materialele noastre care se numește Back to school. Deși începerea școlii ne-a dat multă bătaie de cap anul acesta, povestea noastră nu e despre asta; este despre femeile care își doresc să învețe mai mult. Mă impresionează foarte tare cele care studiază din plăcere și din curiozitate. Unele studiază pentru doctorat, altele fac cursuri legate de plante, de gătit sau yoga. Le-am ales special din arii foarte diferite pentru că mi se pare mai puțin important ce anume a ales fiecare să învețe. Ceea ce contează e că aceste femei și-au dorit astfel să facă ceva pentru ele însele, pentru bucuria și pentru împlinirea lor.

O să închei în aceeași notă, deși n-o să-ți propun neapărat să studiezi ceva nou. Ci o să-ți propun să-ți iei un moment de respiro și să te gândești – dincolo de toate constrângerile exterioare – ce ți-ai dori să faci pentru tine.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here