H&M si Maison Martin Margiela, o colaborare inedita

0

Foto H&M

O asociere surprinzatoare intre lantul suedez H&M si marca franceza neconventionala Maison Martin Margiela ne va astepta in magazine din 15 noiembrie. Credo-ul democratiei in moda, pentru care fiecare militeaza in felul sau, este aparent singurul numitor comun al acestei colaborari. H&M se va afunda in universul creativ si jucaus al brandului misterios, care atrage atentia de peste trei decenii prin deconstructie, transformare si reinterpretare.

Maison Martin Margiela, primavara-vara 2012 (foto: Imaxtree)

„Democratia modei noastre a fost intotdeauna in centrul creativitatii, iar colaborarea cu H&M ne permite sa megem mai departe cu acest instinct. Vom aduce impreuna universurile contrastante ale celor doua case in feluri care vor surprinde pe toata lumea” – Maison Martin Margiela.

Colaborarea va consta intr-o colectie pentru femei si una pentru barbati, care vor fi disponibile in 230 de magazine din lume, plus in magazinul online.

Din cele doua filme preview putem vedea la ce sa ne asteptam:

[youtube AmbBNyK4B7A 600]

[youtube cSIjEtDaEaE 600]

H&M ne-a incantat si cu recenta sa colaborare cu Marni; de-abia asteptam sa o vedem pe cea in viziunea Maison Martin Margiela.

Ce credeti despre aceasta colaborare?

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here