Horoscop aprilie 2021

0

BERBEC
Indiferent dacă ești căsătorită, într-o relație sau single, în această lună redobândești gustul pentru flirt și dorința de a seduce oameni care te fascinează. Te afli în căutarea unui loc de muncă sau vrei să-l schimbi pe cel actual? Astrele te sfătuiesc să nu te grăbești să iei decizii legate de carieră. Dacă te gândești să-ți revizuiești dieta, cere părerea unui specialist.

TAUR
Această perioadă implică mai multe proiecte cu iubitul și planificarea lor pe termen lung, care să vă consolideze relația. De asemenea, este timpul să reanalizezi colaborările și contractele existente, cântărind cu atenție dacă acestea sunt în avantajul tău sau dacă nu cumva te-ai transformat în persoana bună la toate, care suportă tot greul la job. Pentru a-ți păstra un tonus mental bun, fă-ți timp pentru activități care te fac fericită și te ajută să te relaxezi.

GEMENI
Viața ta amoroasă ar putea deveni o sursă de neliniște când o situație inconfortabilă din trecut revine, obligându-te să iei decizii dificile. Profesional, perioada este foarte bună, astrele favorizându-ți începutul unei noi faze sau revigorarea unei afaceri. E timpul să-ți schimbi perspectiva asupra a ceea ce înseamnă să fii sănătos.

RAC
Discutați deschis lucrurile în cuplu când vine vorba despre nemulțumirile fiecăruia și încercați să faceți un compromis pentru a vă relansa relația. Conexiunile profunde pe care le vei stabili cu colegii și înțelegerea potențialului lor te vor propulsa în carieră, iar veniturile vor crește proporțional. Cu sănătatea stai destul de bine, dar spre finalul lunii ar trebui să ceri sfaturi autorizate dacă vrei să clarifici unele probleme mai vechi.

LEU
Dacă ești deja implicată într-o relație, exprimă-ți sentimentele față de iubit și nu ezita să ceri mai multă atenție și afecțiune. După ce ai fost complet absorbită de muncă în ultimele luni, viața profesională capătă accente mai relaxate, așa că vei putea petrece mai mult timp alături de familie și prieteni.

FECIOARĂ
Intervine ceva pasional, ce nu pare să fie pe termen lung, așa că ar trebui să te gândești dacă merită să distrugi o prietenie frumoasă pentru o aventură de o noapte. Dacă deții o afacere, astrele îți sugerează să te oprești pentru o clipă și să te ocupi de anumite detalii pe care le-ai neglijat. Sănătatea nu va fi o problemă decât dacă te vei lăsa pradă exceselor și unui stil de viață dezordonat.

BALANTĂ
Partenerul ar putea încerca să stabilească noi responsabilități, ceea ce sfârșește prin a te
irita. Încearcă să-ți păstrezi calmul. Deși treci printr-o fază mai creativă, ar trebui să reziști tentației de a te arunca orbește în treburile de la locul de muncă. Din punct de vedere mental, poți găsi cu ușurință resursele necesare pentru a depăși orice situație ivită.

SCORPION
În acest interval, ai putea ezita cu privire la o nouă relație care nu pare să ducă la un angajament serios. Este timpul să consolidezi ceea ce ai construit până acum la job și să vii cu noi strategii pe termen lung. Familia îți va fi un sprijin semnificativ din punct de vedere emoțional, așa că nu ezita să le ceri ajutorul.

SĂGETĂTOR
S-ar putea să ai șansa de a relua o legătură cu cineva cu care ai fi vrut să fii în
trecut, dar nu ți-a ieșit. Nu lăsa această ocazie să-ți alunece printre degete. Apar progrese profesionale semnificative, câteva proiecte care păreau pline de complicații încep acum să se clarifice. Nu veți avea probleme majore de sănătate în aprilie.

CAPRICORN
Crește atracția sexuală, nevoia de a dovedi că ești capabilă să cucerești și dorința de a fi în centrul atenției. La serviciu, oportunitățile devin mai clare, se văd schimbări în bine și negocierile se apropie de un final avantajos. Astrale sugerează un moment bun pentru a te împăca cu tine însăți, și atunci vei fi împăcată cu toată lumea.

VĂRSĂTOR
În aprilie, poate că e timpul să-ți lărgești orizontul și să cauți ceva diferit, dacă dorești să ai o relație pe termen lung. Ai nevoie de mai multă organizare pentru a prelua mai multe responsabilități, dar apoi promovarea va veni de la sine. Psihic, te domină un sentiment de liniște și ai multă încredere în viitorul tău.

PEȘTI
Orice problemă conjugală poate fi rezolvată acum mai repede și mai ușor, așa că nu ezita să-ți faci cunoscute nevoile și dorințele. Analizează cu atenție ofertele pe care le primești și asigură-te că ai toate documentele necesare pentru a fi angajată în condiții legale. Dacă vrei să-ți păstrezi un tonus mental bun, reorganizează-ți activitatea sau programul de lucru și
revizuiește-ți prioritățile.

FOTO: Don Penny/Studio D, Styling: Anne Wlaysewski

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here