Săgetător
Cu siguranță ai programate multe activități cu iubitul, dar veți reuși să petreceți mai mult timp doar voi doi mai ales în preajma Crăciunului. La început de 2021, s-ar putea să ți se ofere un procent din afacere sau să obții venituri mai substanțiale dintr-o colaborare în străinătate. Tot în ianuarie pare a fi momentul oportun să renunți la unele obiceiuri din trecut, la un stil de viață nesănătos sau la dependențe.

Capricorn
Începe o perioadă foarte bună pentru tine, în care să faci planuri pe termen lung, poate chiar pentru pasul următor în relație. La job ai șansa de a colabora cu un coleg și de a obține o finanțare pentru începerea unui proiect împreună. Sănătatea ar putea fi instabilă, mai ales dacă ai unele probleme mai vechi, dar nu există motive serioase de îngrijorare. Fii doar mai precaută și alocă mai mult timp odihnei.

Berbec
Plăcerile vieții de cuplu trec pe primul plan, astfel că vor fi multe ocazii favorabile distracției, nu numai Sărbătorile de iarnă. E un moment bun pentru a iniția proiecte noi sau pentru a-ți reorganiza activitățile la locul de muncă. O renovare a spațiului personal va duce la relaxarea mentală de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii.

Taur
Datorită conjuncției astrelor care creează dorință și afecțiune, viața sentimentală se înviorează și veți petrece clipe de neuitat în doi. Profesional, ai tendința de a face doar ceea ce-ți place și vei găsi inspirația pentru a începe propria afacere sau pentru a transforma un hobby ori talent într-o sursă de venit. Intri în 2021 optimistă, convinsă că totul va fi bine.

Gemeni
Fii atentă la predispoziția de a te lăsa purtată de iluzii sau fantezii atunci când vine vorba despre o relație la distanță. În același timp, vei simți nevoia să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională și să schimbi strategiile. Poate vii cu un nou plan de afaceri și lași deoparte tot ceea ce nu îți este de folos pe termen
lung. Rezistența ta fizică este la un nivel ridicat, la fel și psihicul.

Rac
Decembrie 2020 – ianuarie 2021 se anunță o perioadă calmă, când vei fi pe aceeași lungime de undă cu cel drag. Intervalul va fi de bun augur pentru asocieri și parteneriate sau sprijin garantat din partea superiorilor pentru proiecte noi la serviciu. Deși într-o formă psihică destul de bună, pot apărea unele stări de neliniște și îngrijorare.

Leu
Obligații de tot felul nu permit relației voastre să se desfășoare liber înainte de Sărbători, dar imediat după cresc șansele unor evenimente romantice speciale. La job ești asaltată de proiecte urgente și abia la finalul intervalului lucrurile se relaxează. Monitorizează-ți cu atenție starea sănătății de-a lungul iernii, pot apărea diverse probleme fizice.

Fecioară
Deși pășești fără griji în noul an, pe final de ianuarie poți fi puțin dezamăgită și îngrijorată de evoluția relației. În schimb, în lunile decembrie 2020 – ianuarie 2021 succesul profesional devine realitate și vei avea realizări și mai mulți bani pe termen lung ‒ bineînțeles, muncind din greu. Dar resursele fizice se vor cam epuiza și va trebui să te mai și relaxezi.

Balanță
Relația evoluează constant, dar nu-i cere iubitului mai mult decât e rezonabil, se știe că așteptările prea mari pot crea dezamăgiri. Dacă în ianuaie vei fi deosebit de activă în proiecte ce necesită mult efort și concentrare, roadele vor începe să apară ‒ fie o promovare, fie o mărire de salariu. Fă mai multă mișcare și supraveghează-ți dieta, după Sărbători ai cam luat în greutate.

Scorpion
Reușești să seduci, să impresionezi și să te bucuri de momente speciale, romantice, alături de persoana iubită. În carieră, contează foarte mult și imaginea ta, felul în care te prezinți ‒ te sprijină în eforturile de a te impune, pe lângă efort și muncă asiduă. Atenție la sistemul imunitar, un supliment de vitamine și minerale îți va stimula starea generală de sănătate.

Vărsător
Ferește-te de gelozie și suspiciuni, este foarte probabil ca acestea să fie lipsite de temei. Profesional, s-ar putea spune că intri într-o nouă eră și că se vor ivi oportunități speciale de dezvoltare, consolidare a poziției sau avansare. Ești entuziastă la sfârșitul acestui an, ai multă energie, dar trebuie să fii atentă la oboseala care începe să te deranjeze în a doua jumătate a lunii ianuarie. Fă câteva investigații medicale.

Pești
Viața ta amoroasă se află într-o perioadă fierbinte și pasio-
nală ‒ întâlniri speciale, împăcări sau aventuri. Ai mare grijă la mijloc de ianuarie, când un prieten încearcă să te convingă să accepți o colaborare profesională făcând promisiuni nerealiste. E vremea să te destinzi și să scapi de sentimentul că ți se pun constant bețe în roate.

Foto: Don Penny/Studio D;  Styling: Jessie Liebman

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here