Horoscop ianuarie-februarie 2017: previziuni esentiale pentru inceputul de an

0
795
horoscop ianuarie februarie 2017

BERBEC Inceputul de an are un potential romantic deosebit, atmosfera este incarcata de senzualitate in cuplu, iar daca va aflati in cautarea sufletului-pereche, circumstantele favorizeaza aparitia iubirii. Cu toate ca sunteti pe cai mari la birou, exista riscul de a nu respecta deadline-uri sau de a face evaluari gresite, iar uneori s-ar putea sa reluati anumite etape. Nu amanati o vizita la medicul de familie in februarie, daca va simtiti obosita sau mai stresata ca de obicei.

TAUR Deocamdata, in ianuarie, in viata sentimentala sunt aduse in atentie subiecte specifice cuplurilor, cum ar fi cresterea veniturilor, achizitii sau investitii. In cele din urma, va veti reorganiza relatia, probabil intr-un mod mai potrivit nevoilor dumneavoastra reale. Urmeaza un interval activ in cariera, favorabil schimburilor de idei, intalnirilor si calatoriilor de afaceri. incercati sa fi ti optimista, dar rezonabila, si sa traiti o viata cu cat mai putine excese.

GEMENI Provocator si plin de aventuri pentru Gemeni, ianuarie vine cu ceva special, caci rutina este greu de suportat. Fie va decideti sa cereti schimbari in relatie, fie veti fi atrasa de cineva care promite experiente noi si incitante. Lucrati cu entuziasm la birou si meritele va sunt recunoscute in februarie – s-ar putea sa obtineti o promovare. Acordati mai multa atentie sanatatii si faceti chiar unele modificari in stilul de viata, daca e necesar.

RAC Viata amoroasa va fi prioritara in primele decade ale lui 2017 si lucrurile vor merge asa cum va doriti – veti radia de senzualitate si veti fi in armonie deplina cu persoana iubita. Va asteapta sarcini mai dificile la birou, ce presupun un efort intelectual mai accentuat, ba chiar se pot ivi si unele obstacole, intarzieri sau amanari, dar veti reusi prin perseverenta si recompensa va veni spre sfarsitul intervalului. Va bucurati de multa energie si vitalitate – profitati de zapada si dati o raita pe partii.

LEU Relatia este pe primul plan si cel mai important la inceputul anului este sa-i acordati o mai mare atentie partenerului – veti preveni situatii dificile, evenimente care provoaca ingrijorare sau conflicte. Lucrul in echipa la munca sau parteneriatele de afaceri sunt prielnice dupa prima saptamana din februarie, dar necesita o abordare calma si prudenta. Este un moment excelent pentru a invinge sedentarismul si a merge la sala.

FECIOARA Nevoia de iubire si tandrete este accentuata in ianuarie si nu veti fi dezamagita, urmeaza o perioada fericita si cu impliniri. Sunteti plina de energie si de optimism, care ar putea contribui la cresterea efi cientei in profesie, la rezolvarea unor situatii de urgenta si la obtinerea de benefi cii fi nanciare, dar atentie la modul in care gestionati banii. Mici probleme de sanatate pot aparea la fi nalul iernii – nu lasati nimic la voia intamplarii.

BALANTA Se construiesc legaturi armonioase, dar lucrurile ar putea evolua intr-un mod neasteptat in ianuarie: o problema de cuplu ce nu a fost rezolvata revine la suprafata si va impune o decizie fara intarziere. In a doua luna din 2017 e timpul sa aruncati o privire mai atenta la obiectivele profesionale si sa faceti o lista de prioritati. Forma buna de la inceput de an nu se mentine si in februarie, cand ar fi mai bine sa va dozati eforturile si sa va odihniti mai mult.

SCORPION Ianuarie este o luna dinamica si pasionala, in care petreceti mult timp cu partenerul. Singura? Faceti-va timp pentru evenimente sociale, unde ati putea intalni persoana visurilor. Fara prea mult efort, lucrurile evolueaza in avantajul propriu si la munca. Apar noi oportunitati, aveti succes, toate actiunile sunt profitabile. Daca v-ati confruntat cu probleme de sanatate in ultima perioada, in februarie acestea pot fi rezolvate.

SAGETATOR Departe de a fi pasnica si comuna, luna ianuarie aduce un val de energie sexuala care va impulsioneaza sa luati parte la tot felul de evenimente, sa fiti seducatoare si sa declansati reactii de admiratie pe unde treceti. S-ar putea sa fiti implicata in noi contracte sau proiecte care va vor aduce oportunitati de a va spori veniturile. Evitati situatiile tensionate si conflictele – in februarie mai ales, acestea au un efect negativ asupra echilibrului emotional.

CAPRICORN In prima jumatate a lunii ianuarie, sunteti oarecum nesigura in relatie. Credeti ca partenerul nu este suficient de atent si intelegator si aveti nevoie de dovezi in plus de iubire. Dar in curand incepeti sa va relaxati si deveniti mai cooperanta si comunicativa. Aveti initiativa la job si reusiti sa fiti productiva, dar exista riscul unor situatii critice, urgente sau complicatii. Pe parcursul lui februarie, un subiect delicat e sanatatea, care are nevoie de o monitorizare atenta.

VARSATOR Viata amoroasa este indecisa in aceasta perioada, cu tendinte de schimbare. Ati putea intalni o noua dragoste sau pe cineva care are o influenta pozitiva asupra relatiei. Lucrul in echipa merge foarte bine, numarul clientilor creste, noi oferte de asociere, noi contracte ar putea aparea sau, pur si simplu, oameni mai binevoitori care sa va ajute in cariera. Buna functionare a corpului ar trebui urmarita cu grija in special in a doua jumatate a lui februarie.

PESTI Astrele stimuleaza comunicarea dintre voi la inceput de 2017 si aduc noroc in dragoste, sensibilitate, bucurie si intelegere. Profitati din plin! Abilitatile intelectuale si dexteritatea primeaza, iar munca in echipa va stimuleaza. Lucrati mult, dar cu placere, iar eforturile va sunt recompensate prin recunoastere si prin binemeritate castiguri financiare. Sanatatea ridica putine probleme in acest interval si functionati cu motoarele turate la maximum.

Articol aparut in numarul de ianuarie-februarie al revistei Harper’s BAZAAR.

Cititi si: “Horoscop 2016: previziuni esentiale pentru noiembrie – decembrie”!

Foto: Cercei Roberto Coin, Kultho, pret la cerere

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here