Horoscop iunie 2019: previziuni esențiale pentru luna în curs

0
447
horoscop lunii iunie 2019 Inel Maria Granacci Cellini

Persoanele născute sub semnul Taurului se bucură în iunie de o formă fizică de invidiat, în timp ce Gemenii trebuie să  acorde o atenție sporită sănătății.

BERBEC

În acest interval, cel mai nimerit ar fi să căutați noi perspective asupra problemelor vechi și să acordați mai multă atenție partenerului. Pentru a vă îmbunătăți veniturile, e posibil să fie nevoie să renegociați condițiile sau chiar să întrerupeți o colaborare neavantajoasă. Dacă simțiți că stresul devine greu de gestionat, încercați să petreceți mai mult timp în natură sau să găsiți un hobby nou, precum grădinăritul.

TAUR

Luați în discuție o escapade împreună, ca să uitați rutina de zi cu zi – vă va face bine, de exemplu, să vă întoarceți acolo unde v-ați întâlnit sau în locuri dragi, de care vă leagă amintiri frumoase. Oportunități profesionale speciale pot apărea, dar au nevoie de timp pentru a deveni realitate. Răbdare și perseverență sunt cuvintele-cheie în iunie. Cât despre forma fizică și echilibrul psihic, ele se află la cote maxime.

GEMENI

Astrele vă prezic o viață plină de iubire, dar spre finalul lunii apar situații neașteptate și ispite. Nu vă hazardați în aventuri care să vă pună în pericol căsnicia sau relația. Atenție și la modul în care comunicați cu unii parteneri de afaceri sau colegi de muncă, ați putea ajunge cu ușurință într-un blocaj. Nu vă neglijați sănătatea, chiar și o răceală banală ar trebui luată în serios, ca să nu ajungeți la pat pe la mijlocul lunii.

RAC

În prima jumătate a lunii iunie este readusă în discuție problema independenței personale, dar veți înțelege că o relație stabilă nu implică neapărat pierderea libertății individuale. O predispoziție spre supraestimare și conflicte de principii cu oricine credeți că stă în calea afirmării dumneavoastră poate să apară în ultima decadă. Acum, entuziasmul vă va fi alimentat de creșterea încrederii în propriile forțe.

LEU

Conservatorismul e cel care vă oprește să profitați de oportunitățile uimitoare ale relației pe care o aveți. Fiți optimistă însă, căci în ultima parte a lunii veți mai uita de el și vă veți uimi partenerul. Folosiți cu înțelepciune un profit ivit pe neașteptate, dând undă verde planurilor de călătorie făcute pentru vară. Chiar dacă sunteți plină de energie, aveți nevoie de odihnă și de ceva timp să meditați asupra lucrurilor.

FECIOARĂ

O persoană captivantă vă poate cădea cu tronc și veți lua niște decizii romantice care îi vor surprinde pe cei apropiați. La birou, unii colegi vă pot bloca ambițiile personale, dar sunteți capabilă să rezolvați în cel mai diplomatic mod unele situații ce se complicaseră în ultima vreme. Ca să vă rupeți de stresul cotidian, plănuiți o escapadă cu prietenii sau pur și simplu petreceți mai mult timp în prezența lor.

BALANȚĂ

În iunie trăiți o veritabilă poveste de iubire și vă simțiți capabilă să acceptați noi provocări și să treceți la un alt nivel al relației. Nu ezitați să vă etalați punctele forte la locul de muncă și aveți toate șansele să obțineți succese ce se vor reflecta în plan financiar. Dacă de obicei mâncați în grabă, în oraș, ar fi mai bine să vă orientați spre mâncăruri ușoare, gătite acasă – gândiți-vă la sănătate înainte de toate.

SCORPION

Cu partenerul aveți o relație sinceră și sunteți plăcut surprinsă de direcția în care vă îndreptați. Ca să evitați lipsa satisfacțiilor la job, e momentul să fiți deschisă la idei și experiențe noi și să alegeți ceva mai apropiat de talentele înnăscute. Pentru că în ultima parte a lui iunie nivelul de energie vă va scădea dramatic, programați-vă la o sală și veți constata o îmbunătățire atât a condiției fizice, cât și a stării psihice.

SĂGETĂTOR

Pe plan sentimental, sunteți pe cale să porniți în „călătoria vieții” cu cel care vă este alături de ani buni. Spre sfârșitul lunii vă veți implica într-un proiect profesional de mare anvergură și veți dovedi că puteți face mai mult decât de obicei, creativitatea se manifestă fără efort și noi oportunități se întrevăd. N-ar fi rău să vă urmăriți mai îndeaproape obiceiurile alimentare și să faceți mai multă mișcare.

CAPRICORN

Sunteți pe aceeași lungime de undă cu iubitul când vine vorba despre relaxare și răsfăț, iar ultimele zile din iunie le petreceți stabilind detaliile vacanței în care veți pleca în curând împreună. Perspective prielnice vi se deschid pentru începerea unei afaceri, dacă vă decideți să schimbați ceva în carieră. Capacitatea de concentrare aflată la cote maxime vă ajută să realizați ce vă propuneți fără a risipi prea multă energie.

VĂRSĂTOR

Câteva întâlniri amânate vă afectează, dar nu exagerați cu îndoielile. E posibil ca iubitul să aibă și el o perioadă grea la job și de aceea nu vă acordă suficient timp. Deși sunteți foarte eficientă în gestionarea activităților profesionale, o scurtă perioadă puteți fi depășită de responsabilități. E momentul potrivit pentru înscrierea de mult planificată la cursul de yoga – veți simți clar o îmbunătățire a stării generale.

PEȘTI

În relație, prudența e cuvântul-cheie: nu ignorați ritmul propriu al celui drag și nu-l forțați să-și schimbe prioritățile, altfel pot apărea tensiuni de lungă durată. Dacă poziția la care tânjiți vă este încredințată, acum poate fi începutul unei perioade mai relaxate din punct de vedere financiar. La sfârșit de primăvară vă puteți simți epuizată – acordați-vă momente de relaxare și refacere a rezervelor de energie.

Citiți și: “Horoscop mai 2019: previziuni esențiale pentru luna în curs”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorului (Inel Maria Granacci, Cellini)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here