Horoscop mai 2019: previziuni esențiale pentru luna în curs

0
135
horoscopul lunii mai 2019

Taurii se află într-o simbioză perfectă cu partenerii de viață, iar Balanțele iau în calcul oficializarea relației.

BERBEC

Discutați cu partenerul subiecte mai delicate, pentru că emoțional aveți multe de revizuit. Abia în a doua jumătate a lunii vin clarificările sau reconcilierile. Din punct de vedere profesional, apar noi proiecte sau oportunități de a face ceva mai interesant, care implică poate și să vă schimbați locul de muncă. Orice alegeți, negocierile legate de venituri nu sunt ușoare și tind să devină stresante. Deși vreți să reveniți la forma de dinaintea festinurilor pascale, nu apelați la dietele prea restrictive.

TAUR

Aveți mai mult timp de petrecut în liniște cu iubitul și vă veți sincroniza în chestiuni mici, care alcătuiesc viața de zi cu zi. Când vine vorba despre locul de muncă, vă îngrijorați fără să aveți nici un motiv real sau poate că simțiți că vă îndepliniți îndatoririle, dar șeful este prea exigent. Evitați bârfele, intrigile, pentru că ar putea declanșa neplăceri sau chiar conflicte pe termen lung. Către sfârșitul lunii, cereți sfatul specialiștilor în legătură cu sănătatea dumneavoastră.

GEMENI

Poate că uneori simțiți că viața sentimentală vă consumă prea mult din energie și comunicarea este dificilă, dar cu un plus de răbdare veți găsi răspuns dorințelor jumătății dumneavoastră. Atitudinea la birou poate fi biletul câștigător, dacă lăsați deoparte orgoliul. Veți vedea că există loc de negociere cu șeful atunci când vine vorba despre condițiile de muncă și despre venituri. Cam obosită la final de lună, v-ar prinde bine un weekend la munte.

RAC

Profitați din plin de acest interval pentru a vă reevalua relația în care vă aflați și, eventual, pentru a descoperi potențialul unei alte conexiuni pe care astrele v-o scot în cale. Fiți inteligentă în ceea ce privește gestionarea profiturilor și nu sperați să obțineți mult dintr-odată, pentru că nerăbdarea și dorința de rezultate imediate vă pot conduce la situații incerte. De aici vine nivelul ridicat de stres care vă poate slăbi sistemul imunitar.

LEU

Dacă sunteți singură, probabilitatea de a întâlni acum pe cineva interesant este foarte mare. Dacă formați un cuplu, e o perioadă propice pentru a explica ceea ce vreți, evitând conflictele de principii într-un mod grațios și subtil. Ați putea obține o ofertă pentru o nouă colaborare și aveți șansa de a vă expune ideile originale, pe care n-ați fi îndrăznit să le prezentați altfel. Nu renunțați la activitățile care vă relaxează și vă ajută să vă reîncărcați bateriile.

FECIOARĂ

Nevoia de intensitate emoțională vă poate face să căutați o aventură. Totuși, ar trebui să profitați de tranziturile astrologice ale acestei luni și să puneți ordine în viața amoroasă, nu să o faceți mai complicată. Profesional, e timpul să vă folosiți cunoștințele și chiar să le îmbogățiți. Vă puteți reînscrie la masterul la care ați renunțat sau l-ați amânat din cauza lipsei de timp. Încercați să vă bucurați mai des de lucrurile mărunte: plimbări în natură, practicarea unui hobby.

BALANȚĂ

Evenimentele care au loc în această lună pot să confirme că aveți o relație cu adevărat puternică și că sunteți dispusă să o oficializați. Este timpul să vă reorganizați programul, să vă eficientizați activitatea, dar și să vă îmbunătățiți legăturile cu colegii de muncă. De asemenea, pentru a vă face remarcată, folosiți-vă creativitatea și talentele în mod liber. Dacă vă confruntați cu probleme minore de sănătate, acestea pot fi tratate mai degrabă cu produse naturiste.

SCORPION

Indiferent dacă sunteți singură sau într-o relație, cineva din trecut ar putea să reapară în viața dumneavoastră. Cântăriți-vă cu atenție deciziile, astfel încât să nu ajungeți să regretați mai târziu. Un efort intens la locul de muncă vă poate ajuta să câștigați respectul superiorilor și colegilor, în special dacă tocmai vă începeți cariera. E un moment bun pentru a stabili un alt stil de viață, un ritm mai lent, în ciuda presiunii exterioare. Schimbarea dietei ar putea fi benefică, de asemenea.

SĂGETĂTOR

În relația voastră așteptați-vă ca totul să decurgă armonios și liniștit, ceea ce vă poate oferi un sentiment de securitate. Acordați mai multă încredere proiectelor online și alegeți-vă cu atenție colaboratorii și metodele de promovare. Unele aspect tehnice vă pot crea problem și trebuie să aveți răbdare, pentru că lucrurile nu se vor mișca atât de repede pe cât sperați. Nu vă pierdeți încrederea de sine și nu vă lăsați influențată de cei care spun că luptați pentru o cauză pierdută.

CAPRICORN

Ar putea exista confuzii între dragoste și prietenie, iar relațiile care încep acum se pot dovedi a fi dificile, și nu menite să reziste în timp. În carieră, simțiți adesea că, de fapt, încercați să atingeți imposibilul, că nu faceți nici un progres, că oriunde vă întoarceți există obstacole în calea dumneavoastră și că nu vă puteți baza pe nimeni. Însă astrele se află într-o conjuncție favorabilă în această perioadă și vă vor oferi un boost de energie și optimism.

VĂRSĂTOR

În a doua jumătate a lunii, aveți toate șansele să găsiți pe cineva special cu care să începeți o legătură promițătoare. Dacă sunteți prinsă deja în mreje, căutați să petreceți mai mult timp împreună. La job sunteți dispusă să luptați pentru ceea ce vi se cuvine și ați putea obține o promovare sau o recunoaștere publică a meritelor sau a contribuției la un proiect. Este un moment excelent pentru recuperare dacă ați fost stresată sau v-a sâcâit vreo răceală până acum.

PEȘTI

Vă bucurați de clipe minunate alături de alesul inimii – intervalul predispune spre o viață plină de iubire, dar și cu aspecte neprevăzute – exact așa cum vă place. După mijlocul lunii vă puteți aștepta să apară oportunități profesionale speciale, dar care au nevoie de timp pentru a deveni realitate. Cu răbdare și perseverență puteți începe o nouă afacere sau o nouă colaborare. Chiar dacă aveți o mulțime de energie și simțiți că puteți muta munții, nu neglijați orele de somn.

Citiți și: “Horoscop martie 2019: previziuni esențiale pentru luna în curs”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor (inel Teilor)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here