Horoscop martie 2019: previziuni esențiale pentru luna în curs

0
386
Horoscopul lunii martie 2019 inel Swarovski

Gemenii fac exces de zel în această lună stabilindu-și mai multe obiective decât pot bifa, iar persoanele născute în zodiac Leului se bucură de un tonus bun în cea de-a doua jumătate a lui martie.

BERBEC

Există șansa ca Mărțișorul să vină cu o dragoste la prima vedere, care se poate transforma fără mari eforturi într-o relație de lungă durată. Atenție la modul în care comunicați cu colegii la muncă sau cu partenerii de afaceri, deoarece în a doua parte a lunii ați putea ajunge cu ușurință într-un blocaj. Fiți cât mai receptivă la ceea ce au de spus ceilalți. Și încercați să vă faceți timp pentru lucruri care chiar vă bucură sufletul sau în care credeți cu adevărat.

TAUR

În această lună favorizați vor fi cei care caută aventură, relații pe termen scurt, provocatoare, care doresc să cunoască oameni noi, fără a lua în calcul parteneriate pe termen lung. În ceea ce privește viața profesională și banii, lucrurile evoluează în bine, doar că s-ar putea să nu se întâmple așa de repede sau de ușor cum v-ar plăcea. Dozați-vă minuțios eforturile și faceți liste de priorități, astfel încât să nu vă irosiți energia.

GEMENI

Energiile astrologice scot în evidență o serie de probleme mai vechi, care trebuie abordate și rezolvate în cuplu. Deși beneficiate de intuiție și inspirație, aveți și o predispoziție de a vă face iluzii legate de proiectele profesionale și beneficiile pe care acestea le-ar putea aduce. Tindeți să vă propuneți prea multe obiective în această lună și ar fi bine să nu ignorați semnalele de avertizare pe care vi le dă corpul. Acordați mai mult timp odihnei și relaxării.

RAC

Viața sentimentală e foarte intensă și simțiți nevoia unei relații profunde și serioase, pentru care sunteți pregătită, și așteptați același lucru de la partener. Este un moment prielnic găsirii unor strategii pe termen lung și pentru a fi mai sociabilă și mai deschisă la noi legături profesionale, colaborări și pentru a vă explora talentele și creativitatea personale. Oboseala pe care o acumulați s-ar putea să se accentueze sau să acutizeze probleme de sănătate mai vechi.

LEU

Adesea, multe lucruri pot merge prost din cauza înțelegerii greșite a ceea ce doriți să transmiteți, deci mizați mai mult pe comunicare și discuții constructive. Schimbările din carieră la care vă gândiți sunt motivate de dezamăgirea legată de venituri. Dar negocierile privind majorările nu merg prea bine în acest moment și e greu să obțineți un salariu mai mare chiar și după toate argumentele aduse. A doua jumătate a lunii este mai favorabilă sănătății și vă bucurați de un tonus bun.

FECIOARĂ

Dacă sunteți singură, martie vă scoate în cale pe cineva interesant, dar nu trebuie să vă grăbiți și să faceți angajamente pe termen lung. Nu renunțați la idealurile și speranțele legate de carieră, dar gestionați atent resursele pe care le aveți la îndemână, pentru că în această lună s-ar putea să apară cheltuieli neprevăzute mai des decât de obicei. Acum, la începutul primăverii, încercați să vă întăriți sistemul imunitar printr-o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.

BALANȚĂ

Începeți să priviți lucrurile dintr-o perspectivă nouă, una mai puțin conservatoare. În general, cine îndrăznește să se aventureze în afara zonei sale de confort poate experimenta bucuria unei povești speciale de dragoste. Apar noi oportunități de a vă afirma în plan profesional, ceea ce vă oferă mai multă încredere în ideile și viziunea dumneavoastră. Sunteți într-o formă fizică și psihică de invidiat, optimistă și mult mai orientată spre viitor decât în timpul lunilor precedente.

SCORPION

Diferențele de principii din cuplu sunt mai evidente la început de martie și au tendința de a arunca o umbră asupra viitorului comun. Din fericire, energia astrelor susține revenirea la armonie și curând veți reuși să vă bucurați iar de dragoste și înțelegere. În carieră, aveți multe de făcut pentru a obține tot ceea ce doriți. Dar nu trebuie să vă bazați pe cei din jur sau pe cine știe ce asocieri sau parteneriate. Spre finalul lunii s-ar putea să vă simțiți obosită și indispusă.

SĂGETĂTOR

Acum puteți avea mai multe șanse să începeți o relație cu cel care vă place, însă nu fără a face eforturi pentru ca ceva să se întâmple între voi. Este un moment bun pentru a dobândi noi abilități (înscrieți-vă la un curs de perfecționare sau program de dezvoltare personală) ori pentru a schimba locul de muncă. Aveți grijă să nu fiți prea entuziasmată și să nu depuneți mai mult effort decât este necesar, din dorința de a obține cât mai rapid succesul.

CAPRICORN

Poziționarea astrelor în prima jumătate a lui martie încurajează dialogul constructiv, în special în cuplurile solide. Aveți o mare capacitate de a vă concentra la job și acordați atenție detaliilor, mai ales în a doua decadă a lunii. Poate că a sosit clipa să puneți în aplicare cele mai ambițioase planuri, să vă dezvoltați propria afacere sau să obțineți o finanțare. Și nu uitați: succesul depinde în mare măsură de un organism bine odihnit și sănătos.

VĂRSĂTOR

Ultima decadă a lui martie vă poate aduce în atenție o relație din trecut, iar cel mai bun lucru ar fi să analizați ce n-a funcționat și să mergeți mai departe. Faceți o impresie deosebită la locul de muncă, iar superiorii s-ar putea să-și mărească pretențiile. Rezultatele materiale vă vor depăși așteptările, într-adevăr, dar s-ar putea să vă simțiți presată și stresată. Opriți-vă la timp dacă observați că ați căpătat obiceiuri alimentare nesănătoase, ce pot provoca dezechilibre energetice.

PEȘTI

Deși configurația astrală anunță intensitate sexuală și atracție irezistibilă între voi, la sfârșitul lui martie, dragostea mare se poate transforma cu ușurință în animozitate sau pot să apară chiar resentimente. Luna aceasta e favorabilă activităților profesionale care aduc profituri substanțiale. S-ar putea chiar să vă permiteți să cumpărați ceva ce vă doriți de mult timp. Psihic, aveți forța și echilibrul necesare pentru a face față oricăror probleme.

Articol apărut în numărul de martie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Previziunile esențiale ale lunii decembrie: horoscop pe final de 2018”!

Foto: Inel Swarovski

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here