Horoscop octombrie 2019: previziuni esențiale pentru luna în curs

0
133

Viitorul vi se dezvăluie – previziuni esențiale pentru octombrie.

Berbec

Sunteți în al nouălea cer la începutul lunii, când primiți din partea celui drag dovezi ale iubirii ce v-o poartă. La job, nu trebuie să vă lăudați cu realizările proprii. E mai ușor astfel să vă feriți de cinicii care vă contestă succesul și cărora le place să vă păteze reputația ori de câte ori este posibil. Stresul poate duce la luarea unor decizii greșite, așa că trebuie să găsiți modalități de a vă relaxa.

Taur

În octombrie, nimic nu pare imposibil pentru Tauri când vine vorba despre dragoste. S-ar putea să planificați chiar de pe acum o escapadă de Sărbători. În viața profesională, sunteți condusă de idealuri înalte – aveți chiar o predispoziție de a privi prea mult spre viitor și prea puțin spre prezent. Dacă simțiți că agitația cotidiană vă tulbură somnul, ar trebui să mergeți la un specialist.

Gemeni

Soluțiile mult așteptate pentru unele probleme în cuplu vor apărea din senin la mijlocul intervalului. Diplomația vă poate ajuta foarte mult la locul de muncă. Pe lângă discreție, folosiți-vă bunele abilități de comunicare și nu fiți arogantă. Nu vă lăsați copleșită de gânduri obsesive legate de rezolvarea unor probleme cotidiene, stresul dăunează grav sănătății.

Rac

Cel cu care împărtășiți în mod normal intimitatea va deveni distant și irascibil. Ceea ce nu trebuie să faceți este să reacționați excesiv – se va calma până la finalul lunii. Nu permiteți oportunităților să vi se strecoare printre degete din cauza lipsei de atenție la serviciu. După 13, unele analize clarifică eventualele suspiciuni care v-au dat peste cap în ultimul timp.
Leu
Leii se bucură de armonie emoțională, în special în a doua jumătate a lunii. Astrele îi predispun la dialog și pot trezi dorința de a consolida relația. În carieră, speculați ocaziile din jurul datei de 14 octombrie, când luna plină vă influențează și chiar și cea mai complicată situație vi se va părea foarte clară. Evitați tratamente neprescrise, dacă prezentați simptome subite.

Fecioară

Încă de la începutul lunii sunt create circumstanțele pentru a clarifica unele situații din viața amoroasă, discuții contradictorii sau lăsate în coadă de pește. S-ar putea să faceți cele mai grave greșeli dacă refuzați să-i ascultați și pe alții la job, fiind convinsă că doar punctul dumneavostră de vedere prezintă încredere. Sunteți într-o formă excelentă atât fizic, cât și mental.

Balanță

Este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru a lăsa în urmă monotonia și a vă conecta la un mediu care inspiră optimism, bucurie și dorința unui nou început. Profesional vorbind, aveți energia necesară pentru a începe proiecte ce implică efort, răbdare și perseverență. Faceți-vă timp pentru hobby-uri, iar angajamentele vor deveni brusc gestionabile, chiar plăcute.

Scorpion

Singură? Șansele de a vă găsi perechea în această lună sunt limitate din cauza tendinței de a vă întâlni numai cu oameni nepotriviți. Veți obține rezultate notabile în domenii pe care alții le-au privit cu scepticism, în mare parte datorită norocului ce vă surâde când aveți cea mai mare nevoie. Abordați lucrurile în mod constructiv, altfel riscați insomnii sau probleme digestive cauzate de stres.

Săgetător

A doua jumătate a lunii este favorabilă celor care doresc să seducă, să-și declare sentimentele sau să câștige inima cuiva care pare a fi inabordabil. Încercați să abandonați vechile obiceiuri la locul de muncă și surprindeți-vă colegii și colaboratorii cu idei inovatoare și noi metode de lucru. Regândirea priorităților vă ajută să vă găsiți echilibrul și liniștea sufletească.

Capricorn

Pentru voi, totul este posibil. Sunteți pe aceeași lungime de undă și vă puteți consolida relația. O călătorie sau o întâlnire de afaceri productivă ar putea fi împiedicată, dar nu puteți învinui pe nimeni. Adoptați o atitudine filosofică față de lovituri și promiteți-vă să realizați tot ce v-ați propus până la finalul lunii. Sunteți în formă bună, o companie energică, optimistă și plăcută.

Vărsător

Pe la mijlocul lunii îi cereți iubitului să vă susțină în luarea unor decizii și, ca de fiecare dată, vă va fi alături. Dedicați mai mult timp carierei, dezvoltării socio-profesionale și consolidării reputației, iar rezultatele eforturilor vor fi remarcabile. Tranziturile planetare vă ajută să vă păstrați optimismul, dar aveți nevoie de odihnă și liniște pentru a vă reîncărca bateriile.

Pești

Încurajată de astre, deveniți dintr-odată expertă în seducție, poezie, romantism. Profitați la maximum pentru a remedia ceea ce nu funcționează în relație sau pentru a găsi pe cineva nou! Se poate ivi o conjunctură favorabilă prezentării unui proiect original și astfel veți ieși în evidență sau veți fi promovată. Fiți mai activă și petreceți mai mult timp în aer liber – energia nu vă lipsește.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here