Horoscopul lunii octombrie 2020

Ce spun astrele că se va întâmpla în luna OCTOMBRIE.

0
horoscop octombrie

Află ce ți-au rezervat astrele pentru luna octombrie 2020 din horoscopul Harper’s Bazaar.

Scorpion

Relația e un subiect sensibil în octombrie. Trebuie să înțelegi că sunteți amândoi implicați într-un proces lent și dificil de transformare emoțională, cu efecte directe asupra vieții voastre de cuplu. Profesional, concurența poate fi brutală – te poate surprinde, dar îți prinde bine, pentru că te duce la limita provocării de care ai nevoie pentru a-ți solicita din plin cunoștințele și intuiția. Încearcă să reduci anxietatea și, dacă nu poți face asta singură, atunci cere ajutorul prietenilor.

Berbec

În dragoste, urmează o perioadă de orientare către noi orizonturi sau ai putea încerca să cauți un sens mai profund și să-ți redefineși filozofia stilului de viață atunci când vine vorba despre acest subiect. Multe obiective pe care le vedeai definitorii pentru reputația ta socio-profesională ar putea părea acum inutile, dar relaxează-te și pune-ți gândurile și intențiile în ordine, ceea ce te va ajuta în reevaluarea corectă a priorităților.

Taur

Vei dori mai multă libertate de mișcare și mai multă independență, după atâta stat în casă, dar asta nu-ți va afecta relația. Există numeroase oportunități de a ieși în evidență la job și îți surprinzi colegii cu idei îndrăznețe, neobișnuite, inovatoare. Ești foarte vizibilă și faci o impresie deosebită asupra șefilor, cu efecte pe termen lung. Pericolul lunii rămâne o predispoziție spre a-ți asuma sarcini și a exagera – motiv pentru care ai putea fi ușor epuizată fizic.

Gemeni

S-ar putea să fii dezamăgită chiar și de lucrurile bune care apar în viața de cuplu, doar pentru că nu îți sunt îndeplinite în totalitate așteptările. Vei încerca să obții unele sponsorizări pentru a-ți îmbunătăți afacerea. Alți Gemeni constată că unele investiții din anii trecuți în tehnologie încep să aducă profit neașteptat în aceste vremuri tulburi cauzate de pandemie. Sănătatea nu constituie o problemă pentru tine, dar fă-ți mai mult timp pentru activități relaxante.

Citește și: Hot Combo: cum infuzăm pantaloni sport în look-uri de zi

Rac

În ultimele zile din octombrie, o problemă sentimentală mai veche s-ar putea să se reactiveze. De această dată este absolut obligatoriu să încerci să o rezolvi. Reevaluează cu atenție persoanele cu care lucrezi și contractele de colaborare. Unele instituții se reorganizează și nu ar trebui să semnezi noi contracte decât după ce le-ai studiat cu atenție. Starea ta de sănătate ar putea fi fragilă, stimulează-ți imunitatea cu niște suplimente alimentare dedicate.

Leu

Traversezi o perioadă care favorizează discuții profunde în cuplu ce duc la crearea sau consolidarea încrederii reciproce și la eliminarea unor suspiciuni mai mult sau mai puțin justificate. La locul de muncă ar putea exista unele ciocniri de opinii și principii sau dezacorduri între tine și colaboratori sau colegi. O anumită confuzie în ceea ce privește unele analize de sânge sau un diagnostic se dovedește o sperietură mai gravă decât problema reală.

Fecioară

Pentru armonia relației tale în această lună, ar fi ideal să-ți revizuiești atitudinea și să faci unele schimbări serioase, cum ar fi, printre altele, să respecți libertatea de mișcare a iubitului. Pe plan profesional, astrele te inspiră să-ți schimbi viitorul, optând pentru tehnologie avansată și metoda muncii online. Totuși tulburările tale interioare cresc pe fondul ritmului lent în care se derulează planurile de viitor.

Balanță

Poveștile de dragoste pot începe brusc, se pot termina la fel de brusc sau au tendința de a fi nesigure. În oricare dintre situații te-ai afla, ai nevoie de multă răbdare și tact. Noi perspective pentru viitorul tău profesional se pot ivi din nevoia de a schimba, a inova ceea ce faci și astfel s-ar putea naște unele colaborări neașteptate. Psihic, nu te consuma când nu are rost – caută ceea ce e într-adevăr valoros și încearcă să înțelegi ceea ce te motivează cu adevărat în viață.

Săgetător

Pentru a te bucura de iubire pe termen lung, analizează care sunt sentimentele reale pentru persoana iubită, care sunt nevoile tale și cum faci față dependenței emoționale. Ai răbdare cu colegii, șefii, pentru că multe schimbări se vor petrece. Deci ar trebui să iei lucrurile pe rând și să te aștepți și la neprevăzut! Investește timp, efort și chiar bani într-un stil de viață mai sănătos și chiar în controale medicale, dacă e nevoie.

Citește și: Cum îți impactează viața fazele lunii?

Capricorn

A venit vremea să-ți revizuiești atitudinea și strategiile pentru a-ți împlini, consolida sau reîmprospăta legătura sentimentală. În carieră, perioadele de criză precum cea prin care trecem, oricât de dificile, pot aduce noi oportunități – astrele sunt generoase cu Capricornii și-i ajută să găsească noi modalități de a câștiga bani. Dispare și tensiunea interioară ce te ținea trează nopatea.

Vărsător

În cuplu, notele dominante vor fi buna dispoziție, pofta de viață și distracția, în care vor fi implicați și prietenii, deși în număr restrâns. Pe plan profesional, trebuie să reorganizezi o mulțime de lucruri până la finalul lunii și cel mai indicat ar fi să folosești sfaturile unor specialiști. Este posibil ca unele probleme de sănătate mai vechi să reapară, dar le poți depăși și nu trebuie să-ți faci griji.

Pești

O lună care se anunță destul de confortabilă în ceea ce privește relația, octombrie aduce momente pline de dorință și erotism pentru Pești. E un moment bun și dacă ți-ai propus să găsești un loc de muncă în alt domeniu decât cel pentru care te-ai pregătit – ai putea avea un noroc neașteptat în această perioadă. Spre sfârșitul lunii e timpul să te odihnești sau să faci lucruri de care să te bucuri împreună cu cei dragi.

 

 

Foto: Don Penny/Studio D; Styling: MELISSA NICOLE BUCK

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here