Horoscop septembrie 2019: previziuni esențiale pentru luna în curs

0
104

Viitorul vi se dezvăluie – previziuni esențiale pentru SEPTEMBRIE.


Berbec

S-ar putea să apară unele probleme legate de fidelitate sau cât de mult poate oferi emoțional fiecare dintre voi, dar evitați să luați decizii drastice și să faceți schimbări radicale în relație. În prima jumătate a lunii veți finaliza cu succes niște proiecte și veți reuși să obțineți parteneriate bune și clienți fideli. Starea psihică poate oscila rapid între entuziasm și epuizare.

Taur

Depinde numai de dumneavoastră să nu pierdeți șansa de a trăi intens prezentul, de a fi aproape de cel drag, de a vă înțelege și de a vă distra împreună. Cariera devine o prioritate în septembrie și apar oportunități neașteptate de promovare și de succese. Orice probleme de sănătate ar putea apărea, vor fi mai ușor de tratat dacă nu amânați să solicitați sfatul unui specialist bun.

Gemeni

Se pare că a venit vremea să vă gândiți la implicațiile asumării responsabilităților de cuplu pe termen lung, dar nu e cazul să cedați presiunilor din partea familiei și să vă grăbiți în luarea deciziei. Unele proiecte neterminate s-ar putea dovedi foarte productive, însă necesită răbdare și mai mult efort. Aveți un tonus bun și îi înveseliți pe toți cu simpla prezență.

Rac

Spre finalul lui septembrie, vă simțiți presată de partener să vă oficializați legătura, ceea ce ar putea declanșa unele tensiuni. Traversați o perioadă în care vă e dificil să vă bucurați de o coerență profesională – ar fi mai bine să vă acordați timp pentru a reevalua colaborările pe termen lung. Ritmul vieții vi se poate schimba și s-ar putea să vă simțiți confuză.

Leu

Confuzie, conflicte și neînțelegeri cu jumătatea dumneavoastră pot apărea în prima decadă a lui septembrie, dar imediat după aceea veți începe să vorbiți aceeași limbă. În ciuda unor complicații care nu duc la o concluzie clară, în a doua parte a lunii ați putea primi sprijin de la prieteni să găsiți un loc de muncă mai convenabil. Evitați gesturile impulsive, care vă risipesc energia.

Fecioară

Un pic mai introvertită luna aceasta, poate veți dori să petreceți mai mult timp cu cel pe care îl iubiți, departe de lume, dar aveți grijă să nu-l sufocați. La birou, aveți de înfruntat obstacole care tind să vă încetinească și să vă complice drumul spre promovare. Nu ignorați problemele de sănătate, chiar dacă par a fi mai degrabă minore și sâcâitoare decât grave.

Balanță

Sunteți romantică și misterioasă, plină de umor, pur și simplu irezistibilă în ochii celorlalți. Flirtați, dar fiți onestă! Parteneriatele de afaceri sau jobul pot deveni instabile, apar perioade dificile și e nevoie de o redefinire sau revizuire a termenilor și condițiilor. Nu prea rezistați ispitelor culinare, ceea ce vă poate aduce kilograme în plus.

Scorpion

Deși în primele zile ale lunii ați putea primi reproșuri că nu petreceți suficient timp împreună, mai târziu viața amoroasă va reveni pe drumul cel bun. Dacă sunteți freelancer, vă bucurați cu adevărat de ceea ce faceți, ba chiar puteți câștiga bani neașteptați sau vă consolidați reputația. Vă mențineți forma fizică excelentă și vă simțiți și mai optimistă în a doua jumătate a lunii.

Săgetător

Săgetătorii care au o aventură sau o legătură emoțională complicată pot prinde ocazia de a se elibera după mijlocul lunii, cel mai probabil în urma unei crize. La job reușiți să impresionați cu talentele dumneavoastră, ceea ce înseamnă mai multe șanse de sporire a veniturilor. Sunteți plină de energie și ar trebui să vă faceți un abonament la sală, e un moment prielnic.

Capricorn

Este o perioadă în care veți redescoperi pasiunea și complicitatea care fac ca lucrurile să meargă bine în relație pe termen lung. Profesional, aveți tendința de a face doar ceea ce doriți sau ceea ce vă convine și vă străduiți să vă îmbunătățiți câștigurile cu orice preț. Având în vedere că ritmul vieții tinde să devină haotic, trebuie să vă dozați eforturile și să vă organizați timpul cât mai bine posibil.

Vărsător

Posesivitatea celuilalt la începutul lunii ar putea sufoca bucuria de a fi împreună și veți cere răspicat mai multă libertate de mișcare. Așteptările mari, dar și îngrijorările legate de serviciu ar putea să vă creeze stări de anxietate. Nu ezitați să cereți ajutor specializat și încercați să vă detașați de probleme pentru un weekend măcar, într-o escapadă cu prietenii.

Pești

Până pe la mijlocul lunii veți face o retrospectivă a relației, ca să vă lămuriți ce direcție trebuie să urmați de acum înainte. La muncă, datorită dorinței de a învăța de la cei mai experimentați, veți accepta noi colaborări și proiecte pline de provocări. Moralul este destul de bun, dar ar trebui să aveți grijă când vine vorba despre sănătate.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here