Horoscop septembrie 2020

Viitorul se dezvăluie – previziuni esențiale pentru septembrie 2020.

0
Horoscop septembrie 2020

FECIOARĂ

În relație nu se întâmplă nimic semnificativ și starea de spirit este calmă. Ar trebui să acorzi mai multă atenție muncii, pentru că astrele sunt favorabile promovărilor, odată ce ai atras atenția și aprecierea șefilor. Nu neglija sănătatea – dacă te simți sfârșită, cere-i medicului tău un set complet de analize ca să afli cauza.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Fecioară

Berbec

Ești în căutare de aventuri împreună cu iubitul, dar parcă nu ești atrasă de locuri îndepărtate în condițiile neobișnuite create de pandemie. Mai curând încercați împreună să vă lărgiți orizonturile de cultură și spiritualitate. Vor apărea oportunități legate de carieră – vei găsi suport și îți vor fi recunoscute competențele. În a doua decadă din septembrie poți simți o anumită neliniște sau lipsă de concentrare.

Taur

La începutul lunii, farmecul înnăscut și puterea de seducție îți dau o stare de spirit bună, ideală pentru distracții și socializare în mediu sigur, restrâns, dar și pentru consolidarea relației. Vor fi modificări benefice în carieră, urmate de avantaje materiale. Ai o rezistență excelentă la efort – e momentul să începi antrenamente mai dificile de fitness în fața laptopului, desigur, și vei ajunge la rezulatate spectaculoase.

Gemeni

Se anunță o perioadă bună pentru a analiza sentimentele sau nevoile partenerului, dar vei avea surpriza unor așteptări cam exagerate din partea lui. Activitățile intelectuale sunt marcante, cu mize financiare importante, dar și cu riscul de a face greșeli sau de a fi înșelată. Pentru că vitalitatea ți se poate diminua spre finalul intervalului, gestionează-ți eforturile cu înțelepciune.

Rac

Septembrie va fi pline de romantism, cu escapade scurte, de weekend, la munte sau la mare, dar spre sfârșitul lunii parcă veți deveni mai prozaici și vă veți axa pe împărțirea responsabilităților în cuplu și pe sarcinile cotidiene. La job pot apărea situații de urgență, ce reclamă determinare și decizii imediate, deci și consum de energie. Evită stresul suplimentar cauzat de excesele de orice fel și totul se va regla de la sine.

Leu

Vei fi provocată să iei anumite decizii sau poate să faci pași importanți în relație, ce pare că se consolidează. Așteaptă-te la evenimente care te vor face să-ți dai seama cât de bine stai și în ceea ce privește munca, unde se poate face o reorganizare sau modernizare a mijloacelor ori a mediului de lucru. O potențială îngrijorare cu privire la sănătate ar putea duce la soluții și răspunsuri.

Balanță

Deși nu te-ai gândit niciodată, o veche amiciție se poate transforma după o revedere întâmplătoare într-o veritabilă poveste de dragoste. Abilitățile și imaginația îți vor fi remarcate la serviciu și dacă le vei susține cu ambiție și energie, postul pe care îl vizezi de ceva vreme e ca și al tău. Psihic, te prezinți admirabil: sigură pe tine și într-o dispoziție de zile mari.

Scorpion


Plină de evenimente de natură sentimentală, septembrie te pune pe jar: emoțiile vor fi foarte intense în cuplu, iar dacă ești singură, marea dragostea îți iese în cale. Se întrevăd noi surse de venit sau 
unele achiziții profitabile. Starea generală va fi dinamică și entuziastă, iar rezistența fizică mai mare ca de obicei.

Săgetător

Ultimul weekend al lunii ar trebui să-l dedici unui city break cu persoana iubită, dacă zborurile nu vor mai fi anulate. Deși îți asumi anumite riscuri, sunt de așteptat mai multe oportunități de a face ceva durabil și semnificativ în plan profesional. Predispusă la meditații, trebuie să te detașezi de trecut și să exersezi anumite practici care te vor ajuta să te reechilibrezi.

Capricorn

În plan sentimental, sprijinul necondiționat al cuiva care te iubește e foarte motivațional și te vei simți calmă și sigură pe tine. Nu spune nu în cazul în care ți se propune un proiect nou la serviciu – te afli într-un moment în care îți iese orice îți propui. O stare proastă, cu energie scăzută se combate rapid prin recreere în aer liber, o ședință de masaj sau un tratament la spa.

Vărsător


În relație a venit momentul să abordezi subiecte delicate, căci va fi foarte sensibil la ceea ce îi spui. Deși prima parte din lună te găsește într-o dispoziție creativă și cu mult entuziasm la locul de muncă, ferește-te să spui „Da“ la orice. Inamicul tău principal acum e stresul, care îți poate altera echilibrul fizic. Contracarează cu mai multă organizare, dar și cu odihnă și relaxare.


Pești

Sentimental, perioada e caracterizată de armonie, iar iubitul te face să te simți foarte specială. Ambiția de care dai dovadă te conduce spre atingerea unor obiective precise în carieră și astfel drumul spre succes se scurtează, în ciuda invidiilor pe care e foarte probabil să le stârnești. Vei rezolva o problemă de sănătate mai veche sau vei începe o dietă de detoxifiere.

Foto: Don Penny/Studio D; Styling: Jill Telesnick

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here