Horoscopul lunii noiembrie 2020

Ce spun astrele că se va întâmpla în luna noiembrie.

0

Află ce spune horoscopul lunii noiembrie din revista Harper’s Bazaar despre ce ți-au rezervat astrele în această lună.

SCORPION
Apar unele probleme în cuplu, așa că e bine să vă revizuiți opiniile despre viitor sau măcar cele despre organizarea vieții cotidiene. Nu te încăpățâna să-ți impui punctul de vedere. Dacă lucrezi cu firme sau persoane din străinătate, prudent ar fi să redefinești termenii colaborării. Nu face schimbări radicale în obiceiurile alimentare, chiar dacă nu te simți în formă – mai bine mergi la medic.

Berbec
Ești în căutarea aventurii și distracției în cele mai neașteptate locuri și momente, iar viața sexuală se dinamizează. Profesional, lucrurile nu se mișcă atât de repede cât ai vrea, și poate a venit momentul să prospectezi piața pentru un nou loc de muncă. Dacă ai probleme de sănătate mai vechi, poți încerca noi abordări a informațiilor pe care le ai deja, sau ai putea consulta un specialist pentru a cere o a doua opinie.

Taur
Viața sentimentală devine intensă, dar ar putea fi timpul pentru confesiuni și discuții deschise, care creează apropiere și restabilesc sau consolidează încrederea reciprocă. Alocă timp pentru a verifica toate promisiunile care ți s-au făcut, pentru că ai tendința de a te entuziasma cu ușurință, mai ales când vine vorba despre un loc de muncă în străinătate sau de o colaborare. N-ar strica să te vaccinezi împotriva gripei, până s-o descoperi mult așteptatul vaccin anti-COVID-19.

Gemeni
În special în cuplurile în care există probleme nerezolvate, ar putea exista suspiciuni de infidelitate, iar lucrurile nu vor deveni clare fără comunicare, sinceritate și iubire. Este posibil ca unele colaborări să devină mai instabile sau să aibă nevoie de schimbări structurale radicale. Dar există și Gemeni care vor pune bazele unor parteneriate de afaceri neașteptate. Mental, stresul dispare – parcă ești o altă persoană – și îți poți recăpăta capacitatea de concentrare.

Rac
Racii singuri au șanse foarte mari să găsească pe cineva cu intenții serioase, în timp ce în cuplurile consacrate lucrurile se îndreaptă lin spre marele pas. La job, e mai bine să amâni proiectele până luna viitoare. Perfecționează-ți ideile și încearcă să pui capăt activităților profesionale care nu sunt profitabile. Optimismul și încrederea în viitor renasc în tine, ajutându-te să scapi de obiceiurile proaste care îți afectează sănătatea fizică și echilibrul emoțional.

Leu
Ai foarte multă răbdare cu persoana iubită, deoarece ai putea face aprecieri greșite în ceea ce privește intențiile sale „pe repede înainte”. Cariera nu este chiar pe primul plan în noiembrie, îți place mai mult să te distrezi sau să faci doar ceea ce îți place din sarcinile de serviciu. Astrele, așa cum se configurează luna asta, te invită să te odihnești, să te reconectezi cu tine însăți și să îți explorezi tendințele subconștiente care îți afectează eficiența muncii.

Fecioară
Comunicarea la nivel emoțional este mai dificilă la început de lună, așa că fă un efort pentru a explica ce simți sau pentru a-ți asigura iubitul că totul este în regulă între voi. Este necesar să reanalizezi cu atenție colaborările, contractele, serviciile de consultanță și s-ar putea să simți nevoia să lucrezi de acasă sau să îți iei ceva timp liber pentru a reflecta. Când vine vorba despre sănătate, evită tratamentele invazive și respectă prescripțiile medicale actuale.

Balanță
S-ar putea să fii mai introvertită, mai predispusă la meditație sau vrei să te plimbi singură ori să te odihnești și nu prea ai chef de cineva în preajma ta. Începi să realizezi că slujba actuală nu e chiar ceea ce-ți dorești și te gândești la noi specializări, pentru a putea face ceea ce te reprezintă cu adevărat. În ceea ce privește starea fizică și cea psihică, e posibil să treci prin faze de agitație și hiperactivitate, pentru a cădea apoi în cealaltă extremă – epuizare sau inerție.

Săgetător
Simți dorința să-ți exprimi în mod deschis afecțiunea față de iubitul tău, sau, dacă ești single, capeți curaj să-ți mărturisești intențiile și sentimentele cuiva cu care flirtezi de ceva timp. E posibil ca la locul de muncă unele colaborări să devină mai instabile sau să aibă nevoie de schimbări radicale, dar se pot ivi și parteneriate de afaceri neașteptate. Debordezi de energie, așa că nu ar strica să mergi la sală, sau măcar să-ți găsești un „antrenor personal” pe YouTube.

Capricorn
Doar pentru a alunga monotonia și rutina, te simți tentată să-ți reconfirmi valoarea sau puterea de seducție, dar nu întrece măsura dacă chiar ții cu adevărat la partener. Performanța ta profesională intră în atenția celor care o pot evalua și ar fi o idee bună să te străduiești în acest interval să arăți cât de competentă ești. Relaxează-te mai mult, fă-ți timp pentru activități care îți aduc bucurie, dar care nu te epuizează.

Vărsător

Un moment excelent se ivește la mijlocul lunii pentru a discuta cu iubitul despre importanța pe care o acordați vieții voastre amoroase sau căsătoriei, în general. Energia legată de bani a acestui interval este foarte puternică și îți poți spori venitul, fie printr-o muncă independentă, fie practicând un hobby sau folosind un anumit talent personal. Psihic, va trebui să te detașezi de trecut și să exersezi anumite activități care te vor ajuta să te reechilibrezi.

Pești

Vei dobândi abilitatea de a analiza lucrurile într-un mod mai detașat și mai rece atunci când vine vorba despre unele complicații amoroase sau despre o anumită persoană de care te simți atrasă. O problemă mai veche legată de carieră revine neașteptat – n-o mai evita, dovedește-te matură și realistă și o vei depăși de data asta. Te-ai putea reconecta mai profund cu sinele tău și să-ți folosești intuiția mai eficient.

Foto: Don Penny/Studio D; Styling: MELISSA NICOLE BUCK

Citește și: Astro-deco: Cum își decorează casa fiecare zodie 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here