Hot Combo: 4 compleuri ton-sur-ton

0
Detaliu de la streetstyle din Copenhaga

Cea mai ușoară modalitate de a aduce un mood fresh în zilele mai puțin însorite de toamnă, este de a însera mai multă culoare în ținutele sezonului. Un detaliu mic, precum o broșă sau geantă mini de nuanță suculentă poate avea un impact considerabil, însă dacă optăm pentru o ținută full, un compleu, am putea schimba cu totul regulile jocului. Vă propunem 4 variante de look-uri ce cu siguranță vă vor scote din filmul monocrom al străzilor urbane.

SOFT OLIVE

Verdele olive ne cucerește prin căldura și senzația de confort pe care o emană. Combinați materialele precum lâna, cașmirul sau mohairul cu satinul fluid, pentru un efect sofisticat și un joc de texturi. Un accesoriu contrastant, precum o geantă-curea mov, va oferi un color-block ce va câștiga atenția la maxim.

Pulover de mohair Stine Goya, net-a-porter.com, 270 Euro; Pantaloni de satin H&M, 399.99 Lei; Loaferi de piele Cos, 650 Lei; Geantă-curea de piele Musette, 449 Lei; Inel Cos, 150 Lei

TOTAL LOOK

Look-urile total beige reprezintă o variantă atemporală, ce niciodată nu-și vor pierde valoarea în garderoba oricărui sezon. Însă ele nu ne satisfac dorința de a iesi dintr-un camuflaj complet. O propunere mai îndrăzneață, ce totuși se încadrează într-o cromatică mai restrânsă este, compleul cărămiziu sau maroniu. Optați pentru o pereche de pantaloni de piele, pentru o alură mai edgy.

Pulover de lână Cos, 425 Lei; Pantaloni de piele Petar Petrov, matchesfashion.com, 7.110 Lei; Geantă Mango, 159.90 Lei; Botine Topshop, 425 Lei; Colier Mango, 99.90 Lei

NEON SPLASH

Un hot combo, de-a binelea hot, este alăturarea de culori neon contrastante. Mizați pe forme simple și rigide ce vor echilibra și liniști „vocea extra” a ținutei, și vor oferi un efect sublim.

Pulover de cașmir Victoria Beckham, net-a-porter.com, 790 Euro; Panataloni Zara, 99.90 Lei; Geantă de piele Loewe, Mengotti, 4.655 Lei; Botine de piele Bottega Veneta, mytheresa.com, 790 Euro; Cercei de sticlă Rosantica, net-a-porter.com, 240 Euro

FALL GREENS

Nuanțele profunde precum verdele și maroniul, reprezintă un cuplu cromatic clasic de toamnă. Optați pentru un pulover sau cardigan cu o mânecă geometrică, bufantă, și botine cu platforme – ambele piese au făcut o revenire glorioasă din anii 80.

Cardigan de lână Stella McCartney, net-a-porter.com, 785 Euro; Pantaloni Zara, 159.90 Lei; Geantă Parfois, 99.90 Lei; Botine Mango, 249.90 Lei; Cercei placați cu aur Sylvia Toledano, matchesfashion.com, 680 Lei

Citiți și: „Eveningwear sustenabil: eleganță conștiincioasă de la H&M, Mother of Pearl, Stella McCartney și Reformation„!

Imagini: Imaxtree; prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here