Hot gadget

0

Extrem de usor, perfect pentru a fi purtat zi de zi in geanta, Ultrabook-ul Toshiba a devenit un prieten special pentru echipa Harper’s BAZAAR aflata la Paris cu ocazia Saptamanii Modei.

Trecerea la un Ultrabook, cu procesor Intel Core, este uimitoare, acesta avand doar 1 kg greutate si performante surprinzatoare. Dupa ce ne-a insotit de la show la show si in bistrourile unde scriam jurnalul zilnic de la Saptamana Modei, ne-a cucerit definitiv.

Modelul testat de noi , Toshiba Portégé Z830 – 10N, a fost la momentul lansarii, in septembrie 2011, cel mai subtire notebook cu diagonala de 13 inch. Desi este ultralight, nu face compromisuri in privinta performantelor si vine cu cele mai noi tehnologii, de la procesorul de ultima generatie Intel Core i3 si ecranul LED cu rezolutie de 1366 x 768 pixeli la memorie SSD de 128 GB, care-i confera un plus de rapiditate. Dar pe langa faptul ca imbina portabilitatea maxima cu performantele, este ultrachic. De purtat, prin urmare, cu aceeasi atitudine cu care ati purta cel mai cool accesoriu al momentului.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here