Hotel Four Seasons George V – momente memorabile la Paris

0
Lounge-ul este decorat cu obiecte de artă din secolul al XIX-lea și tapiserii flamande.

Dacă doriți un sejur cu adevărat memorabil în Paris, BAZAAR vă recomandă un hotel ce vă va oferi o experiență deosebită de oricare alta – Four Seasons George V.

Terasa penthouse-ului hotelului Four Seasons George V, cu vedere spre Turnul Eiffel

În inima Parisului, în aşa-numitul „triunghi de aur” – zona dintre Champs Elysees şi Sena –, se află unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, Four Seasons George V, care este plasat în categoria „Palace”, conform clasificării din Franţa.

Construit în 1928, într-un veritabil stil haussmannian, hotelul s-a numit George V până în 1996, când a fost achiziţionat de grupul Four Seasons. După o renovare substanţială, a fost redeschis în anul 2000, iar în 2013, o nouă remodelare a redefinit noţiunea de servicii de lux. Marele hol este o adevărată expoziție florală concepută și realizată de talentatul director artistic Jeff Leatham. Săptămânal, acesta creează noi decoruri luxuriante, care sunt reîmprospătate de câte ori este necesar de-a lungul zilei.

Cele 245 de camere şi apartamente – multe dintre ele cu terase proprii, ce oferă privelişti minunate spre Turnul Eiffel şi Champs Elysées – au mobilier Louis XVI, şemineuri în stil renascentist, tapiserii de secol XV, draperii somptuoase şi superbe candelabre de cristal, completate de tehnologie ultramodernă. Barul propriu şi baia supradimensionată, din marmură, întregesc luxul şi confortul. 

Deluxe Suite
Presidential Suite
Penthouse

Cele mai selecte locuri de luat masa în Paris aici le găsiți: Le Cinq, Le George și L’Orangerie, dintre care primul, Le Cinq, sublimul restaurant de la parterul hotelului, cotat cu 3 stele Michelin pentru al doilea an consecutiv, îl are ca chef pe renumitul Christian Le Squer, care îi delectează pe oaspeţi cu feluri specifice bucătăriei franțuzești sau cu influenţe internaţionale. Porţelanurile chinezeşti şi tacâmurile din argint au fost special create pentru redeschiderea acestui legendar hotel.

Restaurantul Le Cinq***
Restaurantul Le George*
L’Orangerie*
Meniuri create de chef Christian Le Squer

Tot la parter se află şi un somptuos lounge, decorat cu obiecte de artă din secolul al XIX-lea și tapiserii flamande, unde muzica de pian live creează o atmosferă intimă pentru cei care vor să savureze un cocktail.

Lounge-ul La Galerie

Recunoscute drept cele mai fastuoase din întregul Paris, spa-ul şi sala de fitness ale hotelului sunt decorate în culori pastelate şi cu picturi din secolul al XVIII-lea. Aici puteți încerca faimoasele terapii faciale japoneze de înfrumuseţare Kubido, cu specialiști instruiți de dr. Shogo Mochizuki, din Tokyo, sau masajul facial, cel anticelulitic şi aromaterapia, care vă vor alunga şi ultima fărâmă de stres. Vă mai puteți răsfăța și la piscina interioară sau în hammamul parizian, în saună şi jacuzzi. 

Le Spa
Parisian Hammam

La doar 40, respectiv, 60 de minute de aeroporturile internaţionale Orly şi Charles de Gaule, hotelul Four Seasons George V este unul dintre locurile cele mai stilate unde se poate sta în Paris.

De la 1.190 Euro/cameră/noapte; www.fourseasons.com/paris/

Foto: www.fourseasons.com/paris/

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here