Hoteluri de designer

0

De curand, Giorgio Armani a inaugurat in orasul sau de suflet, Milano, cel de-al doilea hotel de lux, dupa cel din Dubai, deschis la inceputul lui 2010 impreuna cu Emaar Properties. Aflat in centru, pe Via Manzoni, la etajele superioare ale unui palazzo cu un aspect exterior destul de auster, proiectat in 1937 de Enrico Griffini, hotelul reprezinta o combinatie ideala de eleganta si simplitate, caracteristice stilului Armani. La deschidere au fost prezente, printre altii, Maggie Gyllenhaal, Barbara Berlusconi si Jessica Alba, care a radiat intr-o rochie de catifea din colectia Armani Prive toamna/iarna 2011.

Jessica Alba si Maggie Gyllenhaal, la deschiderea oficiala a Hotelului Armani din Milano

Cele 95 de camere pun accent pe calm, frumusete si lux si sint decorate cu piese de mobilier, tablouri si tesaturi personalizate din linia Armani Casa. La etajul sapte se afla un restaurant cu o panorama spectaculoasa asupra orasului, iar la opt, un centru de tratament si spa, o sala de fitness si o piscina. Dupa cum marturiseste, Armani pare sa-si fi gasit o noua vocatie la cei 77 de ani ai sai si e hotarat sa-si adauge in portofoliu alte hoteluri in Paris, Londra, New York, Shanghai, Tokio, Marrakesh si Marrasi (Egipt). De la 500 Euro pentru o camera Deluxe pana la 11.000 Euro pentru apartamentul prezidential; armanihotels.com

 

Hotelul Bulgari, deschis pe 14 iunie intr-una dintre cele mai exclusiviste locatii londoneze, Knightsbridge, cu vedere la Hyde Park, a fost conceput ca un parteneriat intre producatorul de bijuterii italian Bulgari si Grupul Marriott International. Aceasta este a treia proprietate Bulgari dupa cele din Milano si Bali.

Printre invitatii de renume care au participat la petrecerea de inaugurare s-au aflat actrita Rosamund Pike, modelul Petra Nemcova si cantareata Florence Welch, intr-o superba rochie Gucci (toamna 2012), completata cu bijuterii Bulgari din colectia Serpenti.

Petra Nemcova, Florence Welch si Rosamund Pike, la inaugurarea Hotelului Bulgari din Londra

85 de camere si apartamente cu mobilier si textile in rafinate combinatii de culori, realizate exclusiv pentru Bulgari, un spa cu 11 camere de tratament si spatiu de firness extins pe doua etaje, o piscina de aproape 500 mp, o sala de bal cu candelabre realizate manual din argint care evoca istoria brandului de bijuterii, sali de conferinte si un cinematograf privat poarta semnatura renumitului designer italian Antonio Citterio. La Il Restorante, meniurile sunt specifice bucatariei italiene, insotite de vinuri rare, iar Il Bar, cu intrare exclusiva din Knightsbridge Green, ofera o atmosfera intima, de „la dolce vita”. De la 600 £/camera/noapte; bulgarihotels.com  

Il Restorante, Hotel Bulgari Londra

 Il Bar, Hotel Bulgari Londra

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here