HUAWEI reinventează funcția de anulare a zgomotului prin căștile HUAWEI FreeBuds Pro

0
huawei freebuds pro

Nu este pentru nimeni o noutate faptul că trăim într-o lume din ce  în ce mai gălăgioasă. Atunci când nu participăm (voluntar sau nu) la producerea poluării fonice, o percepem ca pe sursă constantă de stres, de care încercăm să ne ascundem în activitățile noastre sau în consumul de informație. Smartphone-urile ne oferă acces la muzică, jocuri, filme și seriale, podcasts sau audiobooks, însă frustrarea devine și mai mare atunci când stimulii externi ne distrag chiar și de la acestea, dintr-un motiv foarte banal: nu avem căști suficient de bune cât să acopere zgomotul de fundal.

Știind toate acestea și având la dispoziție tehnologie avansată și rezultatele unor cercetări amănunțite, Huawei își propune să ofere clienților săi o metodă inovatoare și eficientă de a evada din zumzetul continuu al aglomerărilor urbane. Soluția propusă poartă numele de HUAWEI FreedBus Pro.

Anulare activă a zgomotului: dinamică, inteligentă și 100% eficientă

Îmbinând calitatea audio superioară cu cea mai nouă tehnologie ANC (active noise control), Huawei FreeBuds Pro sunt căștile care te ajută să te bucuri în liniște de conținut audio sau audio-vizual oriunde te-ai afla. Capabile să anuleze zgomotului cu până la 40 de decibeli, ele se fixează comod in-ear, eliminând astfel în mod natural distragerile.

FreeBuds Pro oferă trei moduri de anulare a zgomotului – Ultra Mode, Cozy Mode și General Mode. Microfoanele poziționate în interiorul și exteriorul căștilor identifică rapid zgomotul din mediul înconjurător și oferă căștilor posibilitatea de a comuta automat între cele trei moduri.

Te poți bucura astfel în mod constant de cea mai înaltă calitate audio Hi-Fi, făcută posibilă și de funcția Dynamic EQ Adjustment. Aceasta folosește datele obținute de la microfonul in-ear pentru a optimiza în mod automat sunetul pentru tipul tău de ureche. Întregul sistem acustic al căștilor este conceput pentru a reduce vibrațiile și a reda în mod clar sunetul.

HUAWEI FreeBuds Pro – elegante și ușor de utilizat

Este pentru prima dată când funcția de ajustare dinamică a sunetului este implementată într-o pereche de căști TWS (true wireless stereo). Acestea fiind zise, nu trebuie pierdut din vedere nici faptul că vorbim despre niște căști wireless. Huawei nu a subestimat importanța designului, oferind astfel o pereche de căști reduse ca dimensiuni și subtile, astfel încât să poată fi considerate accesorii elegante pentru orice ținută. Din acest motiv, Huawei FreeBuds Pro sunt disponibile în trei nuanțe: Silver Frost, Ceramic White și Carbon Black.

huawei freebuds pro colors

Cu ajutorul aplicației HUAWEI AI Life, poți accesa mai multe funcții inteligente care îți vor îmbunătăți experiența de ascultare. Dacă, de exemplu, vrei să continui să asculți muzică, dar și să fii atent la mediul înconjurător sau la o conversație, nu trebuie să dai volumul mai încet, ci poți alege între modurile Voice sau Awareness, care permit anumitor stimuli sonori externi să pătrundă.

În ce situații de zi cu zi poți folosi Huawei FreeBuds Pro

Probabil că este deja destul de evident că inovatoarele căști sunt concepute pentru a fi folosite în orice situație cotidiană, și asta mai ales datorită celor trei moduri făcute posibile de funcția Dyanmic EQ Adjustment.

huawei freebuds pro

Atunci când te afli în avion sau în alte mijloace de transport zgomotoase și aglomerate, Ultra Mode te va ajuta să te pierzi în muzică, să te concentrezi la gaming sau să nu pierzi niciun cuvânt din audiobook-ul tău preferat. Cozy Mode a fost conceput pentru a fi utilizat la birou, atunci când vrei să te concentrezi asupra task-urilor fără a fi deranjat de zgomotul tastelor și clickurilor sau al hârtiilor. Desigur, îl poți folosi la fel de eficient și când lucrezi de acasă și nu vrei să fii deranjat de lecțiile online ale copiilor, de fugăritul pisicilor sau alte zgomote menajere.

Nu în ultimul rând, General Mode este ideal în timpul plimbărilor prin orașul aglomerat, dar și în parc, la alergat sau în timpul altor sesiuni de fitness, dar și atunci când ești la o cafenea  sau o terasă. Așa cum am văzut, modurile adiționale Voice și Awareness îți oferă și mai mult control asupra anulării zgomotului.

HUAWEI FreeBuds Pro elimină cu succes gălăgia din cotidian, lăsându-te să te bucuri doar de sunetele pe care vrei tu să le auzi sau, de ce nu, doar de gândurile tale.

 

Articol realizat împreună cu HUAWEI

Sursă foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here