Huawei P40 Pro – Cum obții fotografia perfectă?

0
huawei p40 pro

Cu câteva setări inovatoare și cea mai bună cameră cvadruplă concepută în colaborare cu Leica, cu noul telefon Huawei P40 Pro, pasiunea ta pentru fotografie și video beneficiază de cea mai avansată tehnologie. Vei obține portrete impresionante și cadre care surprind perfect atmosfera, chiar și în condiții de lumină scăzută.

Unele imagini se conturează firesc, fără a avea nevoie de intervenția magică a celui care fotografiază, altele trebuie construite, și nu e nimic rău în asta. Dimpotrivă, poate fi distractivă și pe deplin satisfăcătoare compunerea scenografică a cadrului, făcând modificări pentru ca imaginea finală să exprime cât mai mult. Ceea ce alegi să imortalizezi depinde cu adevărat de ceea ce te interesează, dar trebuie să te concentrezi pe câteva elemente-cheie ale fotografiei: lumină, umbră, compoziție și perspectivă. Dacă le poți obține, aproape orice imagine pe care o fotografiezi va avea succes.

pensula vopsea

Cunoscutul fotograf Kristian Dowling a experimentat diverse moduri de a fotografia cu noul telefon Huawei P40 Pro, iar rezultatele sunt încântătoare: fotografiază macro precum un aparat profesional, cu un zoom strâns, natural, iar cu ajutorul lentilei ultra-wide care cuprinde amploarea spațiului, dându-i o notă artistică, portretele devin amuzante, cu perspective dinamice și neașteptate. 

HUAWEI a revoluționat fotografia mobilă prin implementarea unei tehnologii avansate pe smartphone și din ce în ce mai mulți fotografi profesioniști îl folosesc pentru documentarea operelor lor. Dispunând de unele dintre cele mai sofisticate hardware-uri din istoria fotografiei, Huawei P40 Pro aduce o evoluție a camerei cvadruple Leica, cu o cameră cinematografică supersensibilă mai puternică și o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul supersensibil de până la 50x. 

„În perioada petrecută în casă, dincolo de provocările la care ne-a supus izolarea, mi-a plăcut să folosesc Huawei P40 Pro pentru a da mai multă atenție și a surprinde în imagini lucruri simple din jurul casei pe care înainte, de multe ori, le-am ignorat.”, afirmă fotograful Kristian Dowling.

Astfel, acesta a decis să surprindă trei imagini diferite, prin lentilele vârfului de gamă. Pentru portretele de animale, camera ultra-wide funcționează perfect. Un alt truc util este folosirea modului Monochrome, care surprinde foarte bine expresia facială a animalului de companie, fără a distrage atenția asupra culorilor.

catel alb negru

Un alt tip de imagine compatibilă cu camerele Huawei P40 Pro este fotografia macro, care surprinde detaliile pe care nu le vedem în general. Funcțiile de zoom optic de până la 5x permit fotografierea macro ca un adevărat profesionist, cu o perspectivă restrânsă, culori și texturi inedite, dar și un contrast reușit.

Cea de-a treia compoziție suprinsă de Dowling cu ajutorul Huawei P40 Pro este portretul, care vorbește despre conexiunea dintre subiectul surprins și mediul înconjurător. Truc: După cum spune fotograful, pentru un portret reușit, ideal este ca subiectul să rămână în plan secundar, iar poziționarea telefonului să fie făcută într-un prim-plan dominat de alte elemente. 

Fotografia ne oferă tuturor posibilitatea de a ne exprima prin viziune, perspectivă și creativitate, iar Huawei P40 Pro dispune de toate funcțiile necesare pentru a ajuta utilizatorii să se bucure de imagini inedite.   

Următoarea fotografie surprinsă cu smartphone-ul HUAWEI te poate duce pe podiumul Huawei Next Image 2020

huawei p40 black

Dacă deții deja noul Huawei P40 Pro sau un alt smartphone HUAWEI, nu rata Huawei Next Image 2020, cea mai mare competiție foto și video din lume. Te așteaptă premii în valoare de până la 10.000 de dolari și o experiență captivantă.

Un apus, peisajul preferat surprins pe timp de noapte, un portret care dezvăluie emoții sau un scurt video care spune o poveste sub forma unor imagini. Acestea sunt doar câteva dintre perspectivele propuse în cele șase categorii distincte de concurs.

Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de această experiență inedită este să dai frâu liber imaginației, să surprinzi o perspectivă inedită prin camera foto a smartphone-ului tău HUAWEI și să o faci cunoscută juriului, alcătuit din personalități de renume din industrie: fotografi de modă și fine art, fotografi de natură și sporturi extreme sau fotojurnaliști.

Talentul și viziunea ta creativă îți pot aduce statutul de Fotograful Anului al ediției Huawei Next Image 2020. Alătură-te și tu celor peste 20.000 de pasionați din Europa care și-au înscris deja imgainile în competiție. Termenul limită este 31 iulie, ora 18:00.

Află toate detaliile pe: https://gallery.consumer.huawei.com/.

Descoperă conexiunile infinite între dispozitive cu Huawei Share. Simplu, prin #OneTap

matebook x pro

Organizarea unui birou acasă nu este întotdeauna o sarcină simplă. Atingerea unui nivel sporit de productivitate necesită nu numai concentrare și organizarea timpului, ci și dispozitive puternice. Iată cum ecosistemul HUAWEI, format din smartphone-ul Huawei P40 Pro și cel mai nou laptop din portofoliul companiei, poate face munca de la distanță la fel de eficientă ca la birou.

Laptop-ul MateBook X Pro are o compatibilitate perfectă cu telefonul Huawei P40 Pro. Prin simpla apropiere (#OneTap), telefonul și laptopul pot fi transformate într-un dispozitiv unic, cu ajutorul căruia îți poți edita fotografiile macro sau tip portret. Nimic mai simplu. Surprinzi o fotografie reușită cu telefonul și, pentru a o oglindi pe ecranul Ultra FullView al notebook-ului, trebuie doar să atingi cele două dispozitive.

În plus, se pot vizualiza și trimite mesaje sau se pot utiliza alte date importante din telefon, precum lista de contacte sau documentele, direct de pe laptop, pentru mai multă eficiență în activitățile de zi cu zi. În aceste condiții, multitasking-ul devine mai ușor ca niciodată. Poți uita de trecerile repetate de la telefon la laptop și invers.

Noul laptop vârf de gamă este caracterizat prin design emblematic, inovație și inteligență și se adresează tinerilor profesioniști și creatorilor de conținut. Datorită ramelor subțiri, ecranul atinge un raport ecran-corp impresionant, de 91%. Mai mult, pentru acest model, HUAWEI adoptă un raport de aspect 3:2 neconvențional pentru ecran, care este mult mai potrivit pentru productivitate și creativitate față de ecranele late obișnuite.

Am păstrat pentru final detaliul care o să te surprindă cel mai mult. Dacă până acum erai obișnuit să te bucuri de opțiunea touch doar pe ecranul telefonului, noul Huawei MateBook X Pro 2020 îți oferă și el posibilitatea de a te bucura de un ecran tactil. Atunci când transferi imaginea surprinsă cu telefonul HUAWEI pe ecranul notebook-ului, o poți mișca, mări sau selecta printr-un simplu touch, care funcționează impecabil și răspunde prompt tuturor comenzilor.

 

Sursă foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here