Ia-ți muzica preferată oriunde mergi

0

Cu Sound Joy, prima boxă portabilă inteligentă de la Huawei

În primul rând trebuie să-ți spunem că e ca o bijuterie: Sound Joy e micuță, dar puternică și deșteaptă. E realizată de Huawei în colaborare cu cei de la Devialet și are un model compact, elegant. Vine în două variante de culoare: Olsidian Black și Spruce Green.

E aproape incredibil că o boxă atât de mică – are o lungime de 202mm, greutate de 680g și diametru de 73 mm – are o putere atât de mare: 26 de ore de redare auto și suport pentru încărcare rapidă. Asta o face ideală pentru orice petrecere, afară sau în interior. Mai mult, e realizată dintr-un material  țesut și a obținut un rating foarte bun pentru rezistență la praf și la apă. E dotată chiar și cu o suprafață antialunecare. Practic, cei care au conceput-o s-au gândit cam la toate accidentele care pot apărea la un party.
Știm că despre greutate am spus mai sus, dar simțim nevoia să repetăm: 680 g înseamnă doar un pic mai mult decât o sticlă cu apă. Deci avem nu doar o boxă inteligentă, ci și una pe care o poți purta în geantă.

Durata de viață de 26 de ore (atunci când a fost încărcată complet) se datorează bateriei mari de 8800 mAh. Astfel, ne vom bucura de o experiență audio neîntreruptă în timpul călătoriilor sau în locuri fără surse de alimentare.

Chiar și atunci când bateria este descărcată, o putem încărca rapid la 40 W. Cu doar o încărcare de 10 minute, HUAWEI Sound Joy poate funcționa încă o oră. Mai avem o veste bună: pentru o încărcare completă este nevoie de doar 3 ore.

Design elegant, sunet de excepție

Lansarea HUAWEI Sound Joy este rezultatul eforturilor comune ale Huawei și Devialet, unul din primele trei branduri audio la nivel global, renumit pentru produsele sale de înaltă calitate. Folosind tehnologia Devialet SAM®, HUAWEI Sound Joy oferă experiențe audio autentice. Radiatorul pasiv tip Push-Push este unul emblematic, care include două diafragme plasate spate în spate, pentru a echilibra undele sonore, oferind sunete mai clare și fără distorsiuni.

HUAWEI Sound Joy dispune și de un sistem de difuzoare cu două căi pentru a oferi frecvențe înalte puternice și bas profund la un volum ridicat. Acesta include o unitate cu un tweeter și un difuzor dedicată pentru medii și joase, iar împreună produc un sunet mai clar și mai pătrunzător.

În ciuda unei cavități sonore mici de 0,25 L, HUAWEI Sound Joy poate ajunge la 79 dBA la o distanță de 2m. Boxa nu-i dezamăgește niciodată pe utilizatorii aflați în locuri aglomerate sau în aer liber, oferind un sunet puternic, de înaltă calitate.

O boxă inteligentă

HUAWEI Sound Joy vine cu o colecție de funcții inteligente care le oferă utilizatorilor mai multă distracție în diferite ocazii. Datorită tehnologiei One-Touch Transfer, utilizatorii își pot conecta cu ușurință device-ul la HUAWEI Sound Joy și pot transfera instantaneu conținutul media pe acesta. Totul stă într-o atingere a device-ului în partea de sus a difuzorului.

Ca fan al produselor și ambasador al brandului Huawei, Dani Oțil folosește boxa HUAWEI Sound Joy de fiecare dată când vrea să pună stop haosului cotidian, fiind gata să dea play unui boost de energie pozitivă.  Proiectată pentru a oferi întotdeauna o experiență audio superioară, boxa ajunge mereu în rucsacul său indiferent de programul super încărcat.

Funcția Shake Stereo Link Up permite asocierea și conectarea a două unități HUAWEI Sound Joy pentru a forma un sistem stereo, oferind o experiență audio mai captivantă și mai impresionantă, în special la petreceri. Astfel, în preajma sărbătorilor de iarnă boxa devine un partener de nădejde și o excelentă idee de cadou de Crăciun.

Cu funcția Automatic Discovery, utilizatorii pot conecta pur și simplu un smartphone, un laptop sau o tabletă din apropiere la HUAWEI Sound Joy, cu câteva atingeri pe fereastra pop-up care apare pe dispozitivul lor.

HUAWEI Sound Joy este o boxă externă excelentă pentru birou, acasă și pentru multe alte locuri, eliminând nevoia de cablu sau de setări suplimentare pe dispozitive. Și este și un cadou inspirat pentru cei care iubesc muzica și apreciază un design elegant.

Boxa Huawei Sound Joy este disponibilă pe www.huaweistore.ro și în rețelele partenere de retail, la prețul recomandat de vânzare de 599 lei.

Sound Joy este  inclusă și în campania de Crăciun desfășurată de Huawei unde consumatorii care achiziționează produsul au șansa de a căștiga unul dintre cele 15 vouchere Sephora în valoare de 300 lei fiecare, prin participarea la tragerile la sorți.

Clienții care se abonează la newsletter http://www.huaweistore.ro  primesc și un voucher în valoare de 60 de lei, care poate fi folosit la achiziționarea unor produse din magazinul online în valoare de cel puțin 200 de lei până la sfârșitul anului.

 Vezi AICI mai multe detalii despre promoțiile speciale de Crăciun! #UNBOXYOURCHRISTMAS

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here