Idei inedite de cadouri pentru cel drag cu ocazia lunii iubirii

0
idei cadouri

Dragostea plutește în aer în luna februarie, ce poate fi considerată luna îndrăgostiților și romanticilor. Când totul în jur emană iubire, sensibilitate, grijă și multe inimioare, nu te poți gândi decât la ce cadou să îi faci și anul acesta persoanei dragi.

Dacă până acum buchetul de trandafiri și cutia de bomboane cu lichior în formă de inimă erau opțiunea cea mai accesibilă sau clasica sticlă de vin pentru cadourile venite din partea feminină, află că este momentul să întorci foaia și să capeți mai multă încredere în ideile tale și în capacitatea de seducție.

Pentru a-ți surprinde cu adevărat jumătatea este nevoie de un cadou inedit, care să uimească, să înduioșeze și să aducă un zâmbet pe buze și o lacrimă de emoție în colțul ochiului. Ce ai spune, deci, de o vacanță în doi? Mai mult timp pentru voi, departe de cotidian și aproape de cadrul perfect în care să vă împărtășiți sentimentele, lăsându-vă dragostea să înflorească.

Destinațiile sunt numeroase iar ofertele early booking sunt numai bune de făcut cadou, căci vin la pachet cu servicii potrivite fiecărui turist și prețuri extrem de accesibile.  

  • Vrei să îți petreci vara într-o zonă însorită, cu plaje fabuloase, cu nisip fin și ape turcoaz? Grecia este o destinație pe care trebuie să o bifezi pe listă, căci este locul perfect în care iubirea ta poate fi la fel de intensă cu cea dintre Paris și Elena, fără însă a mai stârni un război troian. Creta, insula ce impune un romantism aparte, vă va asigura cadrul perfect, pe străduțele din Chania, lăsându-vă impresia că vă aflați la Veneția, în timp ce Zakynthos vă va așeza la picioare plaje spectaculoase, unele accesibile doar pe mare (precum plaja Navagio), unde să vă manifestați dragostea sub razele apusurilor de foc și mângâierea valurilor înspumate.
  • Atunci când “Riviera franceză” pare mai greu accesibilă, alege Turcia! Antalya este capitala omonimei turcești și vă pune la dispoziție, pe lângă plaje inedite, lungi chiar și de 18 km (precum plaja Patara), ruine cu o încărcătură aparte, amintind constant de civilizațiile apuse.Orașele Efes și Myra vă vor înveli iubirea într-o mantie a istoriei, în timp ce Pamukkale vă va asigura fotografiile perfecte, drept amintire.

Puțină adrenalină nu strică niciodată, căci face inimile să bată mai tare. Optați așadar pentru o destinație precum Kusadasi, unde parcul acvatic Adaland vă va testa limitele pe toboganele cu apă și piscinele infinite.

  • Impresionează-ți partenerul cu o vacanță într-un loc unde iubirea dintre Cleopatra și Marc Antoniu vă va rămâne întipărită în suflet drept model. Alege Egiptul. Cu deșertul la o aruncătură de băț și piramidele fascinante alături, călătoria voastră va fi una demnă de marii exploratori, descoperind vestigii ale lumii antice și secrete inedite. Lăsați-vă ghidați de farmecul Mării Roșii, pornind într-o aventură pe lângă zidul de corali într-o sesiune de snorkeling și bucurați-vă de o croazieră pe Nil, principalul motiv pentru care civilizațiile au putut prinde viață în Egipt.
  • Mută acul busolei către Vest și descoperă Spania, tărâmul soarelui, alături de iubirea ta! De la plajele însorite și viața de noapte extrem de efervescentă, la peisaje ce îți taie respirația, Spania este un loc în care să îți exprimi dragostea. Tenerife, una dintre destinațiile cele mai căutate ale spaniolilor, poate deveni locul vostru preferat de călătorie. Poartă-ți iubirea pe culmile cele mai înalte ale zonei, într-o drumeție la Teide – vulcanul ce dă o forță aparte insulei și potolește-ți setea de soare și valuri în sud, unde șezlongurile și umbreluțele sunt accesoriul oricărei plaje. Sangria și fructe de mare la discreție și rețeta succesului este gata.

Dacă nu te-am convins, sărutările prelungi și îmbrățișările interminabile îți vor fi răspunsul final al unui gest reușit, cu care nu vei putea da greși vreodată – o vacanță în doi! Grăbește-te să prinzi ofertele early-booking și vei economisi bani și pentru buchetul de trandafiri sau sticla de vin roșu, ce nu au voie să lipsească de la o așa ocazie.

 

 

 

Sursa: Digital Metrics
Sursa foto: Pixabay

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here