Idei salvatoare pentru mame: 7 produse-cheie pentru un aspect proaspăt

0
Idei salvatoare pentru mame: produse-cheie
Idei salvatoare pentru mame

Dacă sunteți mame, salvați timp și energie cu aceste produse-cheie pentru un aspect proaspăt.

Masca de ochi

Estompați efectul nopților nedormite cu o mască de ochi Advanced Genifique Light Pearl Eye Mask x 6, Lancôme, (267 Lei) ce conține un complex antiîmbătrânire și ingrediente probiotice pentru revigorarea pielii sensibile din jurul ochilor. Tehnologia Light Pearl atenuează cearcănele și liniile fine și decongestionează pungile.

Paleta esențială

Corectează, iluminează și conferă o nuanță de vitalitate în obraji. Palette Essentielle, Chanel, (311 Lei) poate deveni cel mai sigur aliat pentru un aspect împrospătat. Textura lejeră și cremoasă a produsului permite o aplicare foarte ușoară, chiar cu buricul degetului.

Fondul de ten cu aplicare ușoară

Puteți înfrumuseța fața cu un gest simplu folosind acest fond de ten sub formă de stick –Fond de ten stick Terracotta, Guerlain, 221 Lei. Practic și facil de utilizat în orice moment, conferă pielii un efect de bronz natural, iar mixul de ceară și pigmenți din formulă asigură confort și o acoperire graduală a pielii.

Stropi binefăcători

Pulverizați pe ten acest mix de ingrediente hidratante, calmante și antiage, care vor restabili echilibrul pielii uscate și o vor catifela. Lăsați spray-ul să pătrundă în piele fără să îl ștergeți. Spray de față Time Revolution The First Treatment Essence Mist, Missha, preț la cerere (Douglas)

Șampon uscat

Acest produs-minune – Șampon uscat Drynamic, Sebastian, (90 Lei) va fi vital în zilele în care nu veți avea timp să vă spălați părul. Absoarbe uleiurile naturale secretate de scalp, fără a fi necesară folosirea apei. Pentru un rezultat ideal, agitați bine flaconul și pulverizați pe rădăcină, eventual puțin și pe lungimi pentru a le oferi mai multă textură.

Coafare instant

Nu aveți timp să ajungeți la coafor? Țineți aproape acest spray care, pulverizat chiar și pe părul uscat, va recrea efectul apei sărate: mai mult volum și personalitate, cu bucle accentuate în stilul beach waves. Ocean Spray, Maria Nila, preț la cerere (profihairshop.ro)

Culoare subtilă

Alegeți formule hidratante de ruj, care să vă ferească de buze uscate și crăpate. Formula acestui produs catifelează, în timp ce conferă o culoare luminoasă și suficient de intensă pentru a vă transforma înfățișarea. Balsam Le Rose Perfecto, Givenchy, 167 Lei (Sephora)

Pagină realizată de Ioana Vasile în numărul de iunie Harper’s BAZAAR România

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here