Ilustratorul David Downton și-a pus amprenta asupra noii colecții Michael Kors

0

David Downton, un ilustrator faimos, ale cărui desene au decorat în multiple rânduri paginile revistelor Harper’s BAZAAR, a creat pentru sezonul curent o serie de lucrări pentru gențile și piesele vestimentare Michael Kors.

„Aceasta este prima noastră colaborare cu un artist pentru colecția Michael Kors și este una foarte personală”, a declarat Michael. „David surprinde esența și stilul oamenilor fără să simtă nevoia de a desena orice detaliu despre ei – aceasta este magia unui mare ilustrator”.

„Cine ar fi crezut că la 40 de ani de la moartea ilustrațiilor de modă, interesul pentru acestea se va reaprinde? Adevărul este că vom avea întotdeauna nevoie de artiști care să documenteze munca designerilor. Este ca o simbioză în care două tipuri de artă se descriu reciproc.” Michael Kors

Michael Kors, Kate Moss si Tom Hiddleston la evenimentul de lansare al noii colectii Michael Kors

Colaborarea dintre Michael Kors și David Downton a fost celebrată pe 11 octombrie printr-o petrecere la Londra, unde printre invitați s-au aflat celebrități precum Kate Moss, Ruth Wilson, Tom Hiddleston, Lady Amelia Windsor, Erin O’Connor, Laura Bailey și actrița Annabelle Wallis. Pentru prezentarea noii colaborări a fost aleasă o adresă iconică, hotelul Claridge, îndrăgit în trecut de Jackie O și Audrey Hepburn. Piesele ce compun această colecție-capsulă au un design minimalist, clasic, în alb-negru, lăsând ilustrațiile celor patru personaje fictive să fie în prim-plan: Brooke, Claudia, Sabine și Lola.

Citiți și: “Grupul Michael Kors cumpără Versace cu 2,12 miliarde de dolari”!

Foto: Imaxtree, Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here