Oferă-i un boost somnului de frumusețe cu produsele Image Skincare

0
Image Skincare

Profită cât mai mult posibil de capacitatea de autoreparare a tenului tău! În timpul nopții, celulele epidermei se regenerează mult mai repede decât în timpul zilei – este un fapt susținut de majoritatea specialiștilor din domeniul estetic și dermatologic.

Produsele de machiaj și factorii poluanți pot agresa tenul, iar aceste impurități, odată curațate corespunzător în cadrul unei rutine zilnice, au nevoie și de o gamă de produse special adaptate pentru a lupta cu deshidratarea și cu semnele îmbătrânirii.

Produsele Image Skincare oferă îngrijire clinică pielii, fiind concepute pe baza unor ingrediente botanice inteligente și a unui procent ridicat de principii active sigure, pentru a asigura tenului cea mai bună îngrijire.

Image Skincare produce în mod constant noi produse, bazate pe cele mai recente tehnologii anti-îmbatrânire, de echilibrare, hidratare, iluminare și hrănire a pielii, oferind regenerarea corespunzătoare pe perioada nopții.

Există variante de produse hidratante care închid umezeala în piele în timpul somnului, altele acționează treptat și infuzează antioxidanții, vitaminele și acidul hialuronic – totul ca la trezire tenul să fie revitalizat și odihnit.

Gama Beauty Sleep conține o masca din fibre de mătase pură, special concepută pentru dormit. Aceasta blochează lumina nedorită și poate fi folosită pentru a asigura un somn de calitate.

De asemenea, crema Vital C are o formulă ultra-hidratantă care imediat oferă pielii necesarul de confort de care are nevoie. Această formulă catifelată restabileşte rezistenţa celulară a tenului pentru o piele perfect strălucitoare. Fără parabeni.

Alte produse complementare recomandate de către specialiștii Image Skincare sunt măștile faciale.

Produsul I Mask anti-aging este o mască tip foaie cu design 3-D pe bază de hydrogel, ce conține un amestec puternic de ingrediente botanice, peptide și antioxidanți, care oferă tenului un aspect luminos, catifelat și reîntinerit.

Apele vulcanice Onsen-Sui și Jeju sunt bogate în minerale naturale ce hrănesc tenul și îi oferă o strălucire sănătoasă, reîmprospătată.

Acest produs beneficiaza de un design nou, având o funcționalitate îmbunătățită și un sistem de prindere mai bun pentru a se potrivi fiecărui ten.

Serumul Vital C hydrating te va încânta cu o textură de gel ușor ce se transformă într-o hidratare intensă. La aplicare, eliberează un flux de antioxidanți, acid hialuronic, vitamine și peptide, pentru a menține pentru un timp îndelungat tenul tânar, radiant și mai sănătos.

Gasiți toate aceste produse, cât și mai multe informații utile pe site-ul www.imageskin.com.ro, pe pagina de Facebook și pe contul de Instagram.

 

 

 

Sursă foto: pixabay, Image Skincare

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here