Jachetele care ne-au cucerit în imaginile de street style de la NYFW

0

Deși este cunoscută dragostea celor care locuiesc în New York pentru negru, iată că Săptămâna Modei i-a determinat să părăsească zona lor de confort optând la fiecare ieșire pentru piese statement. Iar jachetele spectaculoase au fost cele care ne-au atras de această dată atenția.

Până la urmă, în perioadele reci, oricât de elaborată ar fi o ținută, tot jachetele rămân piesele centrale ale unei ținute într-o fotografie de street style. Jachetele puffa s-au dovedit a fi alegerea inspirată care protejează nu doar de temperaturi scăzute, ci și de eventualele precipitații sau ninsori. Iar la această ediție ne-au cucerit în special modelele realizate din vinilin.

Altele fashioniste au preferat jachetele din blană ecologică, în timp ce cele mai conservatoare s-au rezumat la paltoanele XXL clasice. Continuă să fie pe val trenciurile din materiale lucioase sau cele cu forme inovative. Ne-am bucurat să remarcăm o predilecție către roz, o culoare adeseori ignorată pe durata iernii sau folosită în doze extrem de mici.

În mod normal v-ați gândi că astfel de piese statement trebuie asociate de obicei cu itemuri neutre care să nu le pună în umbră, însă iată că această axiomă nu este valabilă în toate cazurile surprinse de fotografii de street style. Ochelari speciali de soare au fost aleși pentru a completa anumite ținute, dar și pantaloni în carouri, ghete snake print sau genți cu forme neobișnuite.

Citiți și: “Winter Inspiration: 25 de imagini de street style de la Copenhagen Fashion Week”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here