Imbunatatirea profilului fetei cu ajutorul medicinii estetice

0

Profiloplastia medicala este un domeniu relativ nou in tara noastra si reprezinta un ansamblu de interventii de specialitate (chirurgicale si non-chirurgicale) care se fac in scopul declarat de a realiza o imbunatatire a profilului facial al unei persoane de sex feminin sau masculin ce se adreseaza medicului dermato-estetician.

Pentru o armonie cat mai buna a fetei sunt tratate in ansamblu toate elementele, inclusiv profilul persoanei solicitante.

Servicii medicale estetice pentru un profil al fetei imbunatatit:

ü  estetica fruntii (se tinde a i se da fruntii o forma convexa la femei si rectilinie la barbati, se redefinesc inclusiv sprancenele ca forma si inaltime)

ü  rinocorectia (se corecteaza forma, golurile de la nivelul nasului)

ü  augmentarea barbiei (interventia de redefinire a barbiei-proiectiea,elongatie)

ü  buzele (redefinire ca forma, volum)

ü  redefinirea pometilor

ü  redefinirea liniei mandibulare

Toate aceste proceduri pot fi facute in clinica de dermatologie si estetica a  Asist.Univ.Dr.Anca Plapcianu, Medic Specialist Dermatolog. Cum bine stim, armonizarea profilului – remodelarea barbiei, redefinirea liniei mandibulare, rinocorectia sunt  la mare moda in prezent pe plan mondial.

Motivul?

Frumusetea si echilibrul unui chip trebuie sa includa si armonia unui profil si semi-profil. Cum este un punct vizual de interes al fetei, dar si un punct de reflexie al luminii, nu poate sa fie neglijata de persoanele care vor sa arate bine.

In plus, daca o barbie este reconturata corect, vizual se va modifica si marimea nasului, chiar daca in realitate el va ramane cu aceleasi dimensiuni.

Singura metoda minim invaziva  de augmentare a barbiei este injectarea acidului hialuronic. Beneficiul acestei variante este acela ca rezultatul este vizibil imediat.

Sursa: Digital Workforce

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here