Imprimeul zebră și aparițiile sale memorabile în show-urile recente

0
Roberto Cavalli primăvara/vara 2018

Dacă vă gândeați că leopardul și-a epuizat cele nouă vieți în modă, iată că locul lui este luat în acest sezon, dar și-n următorul, de imprimeul zebră. În ultima vreme, designerii au făcut o pasiune pentru el și, interesant este, că în ciuda fundalului său îndrăzneț, își poate găsi locul chiar și în ținute cuminți, de zi, în asociere cu piese neutre.

Saint Laurent primăvara/vara 2018
Saint Laurent primăvara/vara 2018

Regele imprimeurilor animaliere este fără îndoială Roberto Cavalli. Actualul designer creativ al brandului, Paul Surridge, păstrează neschimbat ADN-ul acestuia, dar aduce în actualitate look-urile purtate de modele în show-ul pentru primăvara-vara 2018. În cazul colecției Gabrielei Hearst printul zebră este propus în variante elegante, iar Miuccia Prada a ales să-l alăture benzilor desenate pentru a obține un amestec nebun.

Prada primăvara/vara 2018
Gabriela Hearst primăvara/vara 2018

O nouă declarație de iubire pentru imprimeul zebră în sezonul de toamnă/iarnă 2018/2019

Dolce & Gabanna toamna/iarna 2018/2019
Adam Selman toamna/iarna 2018/2019
Adam Selman toamna/iarna 2018/2019

Dacă plănuiți să vă cumpărați în perioada reducerilor piese cu imprimeul zebră, vă veți putea bucura de ele și-n sezonul următor. Cele care preferă un look cu aer grunge se pot inspira din propunerile lui Adam Selman, iar persoanele care-și doresc ținute cool de party pot lua exemple din show-urile Michael Kors și Dolce & Gabbana.

Cum includeți imprimeul zebră în ținute

Dolce & Gabanna toamna/iarna 2018/2019

Puțin mai temperat decât imprimeul leopard, mai ales daca este ales în varianta sa clasică, pe alb-negru, imprimeul zebra poate fi introdus treptat în garderobă,initial prin intermediul accesoriilor (genți sau pantofi) și ulterior prin piese de sine stătătoare asociate cu item-uri monocromatice.

Michael Kors toamna/iarna 2018/2019

Nuanțele neutre vor echilibra impactul acestuia, conferindu-i un aer sofisticat și elegant. Piesele negre sau albe vor arăta excelent în compania acestui imprimeu, dar și cele în nuanțe de bej, albastru marin, kaki sau oliv.

Citiți și: “Trench Kisses, in stil Burberry”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here