In cautarea lui Kate Moss

0

Este un an important pentru Kate Moss: pe 16 ianuarie va implini 40 de ani, iar contractele si colaborarile se tin lant in continuare. Iar acum, modelul care tine lumea modei la degetul mic de peste 20 de ani este protagonista unui documentar.

(foto: Harper’s BAZAAR Australia)

Looking for Kate este, surprinzator, un documentar realizat de francezi, ce va fi lansat astazi, 12 ianuarie, pe Paris Première. Povestea lui Kate – incluzand descoperirea ei la 14 ani, cariera de 25 de ani ca model, detalii din viata personala, nu fara incidente – va fi spusa prin ochii unora dintre cei mai apropiati colegi de breasla. Isabel Marant, Paolo Roversi si Peter Lindbergh vorbesc despre model, citim pe The Guardian.

Dominique Miceli, regizoarea documentarului, recunoaste ca este fascinata de modelul misterios, care a crescut inconjurata de moda si a inspirat atatia fotografi si designeri. Numele altor modele sunt uitate dupa cativa ani, insa pe Kate toata lumea o recunoaste si isi doreste sa vada o alta fateta a ei.

Iar misterul lui Kate continua, titlul acestui documentar, Looking for Kate, fiind inspirat si de efortul regizoarei de a obtine interviuri si marturii de la cei care o cunosc pe Moss.

Pana la lansarea filmului la nivel international, asteptam cu nerabdare vesti despre petrecerea de ziua ei.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here