In cautarea unui autor

0

Prada vrea sa gaseasca urmatorul mare scriitor. Pentru ca linia lor de ochelari de vedere este inspirata de acei oameni care descopera ‘noi lumi creative prin ei’, au gasit cea mai buna metoda de a descoperi cat mai multi din acei oameni.

Provocarea competitiei se concretizeaza intr-o povestire sau eseu care sa raspunda la intrebarea “Care sunt realitatile pe care ni le transmit ochii nostril? Cum sunt aceste realitati filtrate prin lentile?” Daca va tenteaza intrebarile, scoateti scriitorul la iveala si incercati-va imaginatia.

Intrebarea profunda pe care o lanseaza Prada, este de fapt un joc intre realitate si perceptie, pe care vor sa-l vada ilustrat in imagini create din cuvinte, in locul obisnuitelor fotografii. Aceasta inovatoare abordare literara a unei probleme vizualeface parte din intentia generala a brandului de a spijini, in cat mai multe cultura, si nu doar cea italiana.

Impreuna cu partenerii sai, editura italiana Giangiacomo Feltrinelli Editore, Prada ofera un premiul de 5000€ si aparitia povestirii castigatoare in cadrul unei carti digitale promovate de Prada. Se pare ca ideea concursului a pornit de la ramele Pantos, purtate mai jos de Benicio del Toro, care au fost populare si cu scriitori din secolul 20.

Competitia este deschisa pana pe 18 iunie 2013, iar caștigatorii vor fi anuntati la sfarsitul anului, pe 31 decembrie. Inscrierile se fac chiar pe site-ul Prada, in sectiunea Journal.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here