In focus: Louis Vuitton – Marc Jacobs

0

Autorul unei spectaculoase colectii Louis Vuitton de primavara-vara, in cadrul careia a defilat si Kate Moss, Marc Jacobs este celebrat intre 9 martie si 16 septembrie la muzeul Les Arts Décoratifs din Paris printr-o ampla expozitie, dedicata lui si fondatorului casei.

Retrospectiva pune in paralel contributia lui Marc Jacobs la universul modei cu cea a lui Louis Vuitton, explicand astfel atat originile succesului fondatorului casei (printre ai carui clienti s-au numarat o serie intreaga de baroni, contese si marchizi, alaturi de vedete ca Sarah Bernhardt, care a comandat, la un moment dat, 200 de genti pentru un voiaj in Brazilia), cat si felul in care Jacobs imbina cu succes, de 15 ani, traditia brandului cu versatilitatea modei.

O idee despre caracterul spectaculos al expozitiei va puteti face din acest teaser – regizat de Ruth Hogben si plin de creatii din arhiva Louis Vuitton.

[youtube fSjVa52IK5c 610]

Louis Vuitton – Marc Jacobs este doar una dintre numeroasele expozitii captivante de moda ce se deschid in aceasta primavara, la Paris, Londra si New York. Calendarul complet al acestora il gasiti in editia Harper’s BAZAAR martie-aprilie 2012.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here